Remedii care şterg pistruii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vara e în toi, iar faţa ta e deja plină de pistrui? Până se termină sezonul cald şi se domoleşte soarele, nu prea poţi face mare lucru. Oricât ai decolora pistruii, ei apar la loc. Însă unele remedii au efect pe o perioadă mai lungă de timp.

Sunt şi persoane care se mândresc cu ei, dar majoritatea ar prefera să scape de petele presărate pe toată faţa, pe decolteu, spate şi braţe. De obicei, aceste pete pigmentare se înmulţesc când intră în contact cu soarele şi îşi intensifică culoarea.

Cei mai mulţi pistrui au caracter ereditar, aşa că orice ai face nu poţi scăpa definitiv de ei. Poţi încerca, însă, cu creme special concepute pentru estomparea pistruilor şi cu remedii naturiste, care pot „şterge“ termporar petele. Adică până vara viitoare. Merită încercate!

Pătrunjelul estompează petele maronii

Pătrunjelul este un ingredient esenţial în măştile şi preparatele care combat pistruii şi petele maronii de pe faţă. În plus, redă pielii elasticitatea şi are acţiune hidratantă. Dacă pistruii sunt mai pigmentaţi, ai nevoie de un remediu foarte eficient. În acest caz, foloseşti rădăcină de pătrunjel.

Află pe clickpentrufemei.ro ce alte leacuri mai decolorează pistruii.

Eşti pistruiată? Iată câteva sfaturi de machiaj

Tratează petele maronii de pe ten cu pătrunjel!

Viață sănătoasăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite