Băutura care îţi întăreşte imunitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a-ţi menţine starea de sănătate într-o formă de zile mari ai nevoie de un aport de vitamine şi minerale pe care le poţi lua din legume şi fructe.

Cum altfel te-ai putea bucura de un gust bun calitativ dacă nu făcând un suc proaspăt chiar la tine acasă. În felul acesta vei avea la îndemână remediu ce va ţine la distanţă o serie de afecţiuni.

Despre cele mai crunte afecţiuni dintre care şi cancerul s-au făcut nenumărate studii, iar cel realizat de Institutul German al Cancerului, prin intermediul Diviziei de Toxicologie, au ajuns la concluzia că folosind doar 4 ingrediente ai putea prepara cel mai bun scut pentru a te proteja de această problemă.

Mixul poartă denumirea de  „poţiune magică” şi trebuie consumată zilnic imediat după preparare.

În anumite zone ale lumii precum în China, această băutură este consumată inclusiv pentru a preveni apariţia şi dezvoltarea bolilor cronice.

Ce conţine băutura magică

Reţeta câştigătoare este compusă din  mere, sfeclă roşie, morcov şi bineînţeles lămâie. Aceste ingrediente mixate împreună te vor ajuta să îţi întăreşti imunitata, să îţi protejezi ficatul, rinichii, pancreasul şi să îmbunătăţeşti sănătatea ochilor, a pielii tratând cu succes acneea şi eventualele probleme ale colonului.

După un efort intens puternic, acest mix este recomandat mai ales datorită cantităţii de minerale pe care le conţine, reducând astfel durerile musculare, dar şi pe cele menstruale. Respiraţia urât mirositoare datorată digerării incorecte a alimentelor va dispărea ca prin magie dacă vei consuma acest mix zilnic.

Află pe Clicksanatate.ro cum se prepară!

Metode speciale de detoxifiere

De ce este bine să fii matinal

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite