Articol publicitar

Ai aflat de cea mai practică metodă de detoxifiere? Acţiunea zeolitului îţi poate schimba radical viaţa

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
ă

Pentru un organism puternic şi sănătos indiferent de perioada anului, îţi recomandăm cel mai eficient produs medical, de curaţare/detoxifiere a organismului 100% natural ZeolitSpectrum, ce are la bază singurul zeolit avizat ce poate fi administrat pe cale internă!

Provenind din limba greacă, zeolit este denumirea dată unui mineral natural ce s-a format cu milioane de ani in urmă, la contactul dintre lava fierbinte cu apa mării. În antichitate, zeo era cuvântul grec pentru verbul a fierbe, iar lithios pentru piatră; cu alte cuvinte, pietre care fierb.

Pentru oamenii de stiinţa a rămas o simpla curiozitate mineralogica, pana in secolul 20, când explozia reactorului nuclear de la Cernobil (Ucraina) a făcut sa fie redescoperit drept un leac natural deosebit de eficient în decontaminarea radioactiva a organismului.

Secretul eficienţei zeolitului constă in structura sa specifică, in formă de fagure si încărcătura negativă a acesteia, unică în regnul mineral.  

Astfel zeolitul captează si elimină doar moleculele cu încărcătură pozitivă precum: toate tipurile de toxine, metale grele (mercur, mangan, plumb, cadmiu, arsenic, staniu, aluminiu,etc), poate captura si unii dintre alergeni si antigene (virusuri, bacterii, paraziti si celule alterate, infectate cu germeni sau celule tumorale), fără însă a scoate ionii sănătoşi si mineralele din organism. Zeolitul este un mineral inert, nu se metabolizează şi se elimină pe cale naturală.
 

Datorită acestei proprietăţi uimitoare pe care nu o putem găsi la alte minerale, zeolitul acţionează în organism ca un curăţitor/detoxifiant veritabil cu ajutorul căruia sunt eliminate rând pe rând toate substanţele cu rol dăunător.

Cum se utilizează dispozitivul medical ZeolitSpectrum pe bază de zeolit?

ZeolitSpectrum sub formă de capsule, poate fi utilizat de orice fel de persoane, indiferent de istoricul medical pe care îl au, sau regimul alimentar pe care l-au adoptat. Cu acordul medicului sau farmacistului în prealabil, chiar şi femeile însărcinate sau cele care alăptează pot apela la acest dispozitiv medical fără să se teamă de reacţii adverse deoarece el nu reacţionează cu alte substanţe din corp şi nici nu elimină vitaminele şi mineralele atât de importante pentru sănătatea mamei şi a copilului.

Prin acţiunea sa la nivelul organismului, zeolitul echilibrează pH-ul corpului readucându-l la o valoare cuprinsă între 7.35 şi 7.45 de unităţi, ideal pentru un organism sănătos şi puternic. Perioada de timp după care pot fi observate efectele consumului de ZeolitSpectrum regulat, zi de zi, diferă de la persoană la persoană, dar un lucru cert este faptul că acest dispozitiv medical este necesar oricui, pentru că din păcate în ziua de azi,  zilnic mâncăm alimente procesate, fructe si legume tratate, respirăm aer din ce în ce mai poluat.

Prin ce se deosebeşte o cură de ZeolitSpectrum de o cură obişnuită de detoxifiere?

În general, curele de detoxifiere presupun renunţarea temporară la anumite alimente pe care le consumăm în mod obişnuit şi care se presupune că fac rău organismului. Consumate cu moderaţie chiar şi alimentele de origine animală sau alte produse la care ar trebui să renunţam în timpul curelor de detoxifiere au efectele lor pozitive. Lipsindu-ţi corpul de un aport optim de lipide, proteine şi minerale, curele de detoxifiere pot provoca dezechilibre în organism şi chiar genera efecte opuse faţă de cele sperate iniţial dacă nu sunt recomandate de un specialist în nutriţie.

Pe de altă parte, administrarea de ZeolitSpectrum poate fi începută oricând şi se poate continua zilnic cel puţin pe o durata de 3 luni cu o luna pauza.  Zeolitul nu provoacă intoxicaţii, nu are efecte adverse, nici nu reacţionează cu alte substanţe din corp sau cu nutrienţii benefici pentru sănătate. Astfel el poate fi administrat fără a te obliga să renunţi la alimentele preferate şi putând în continuare să mănânci ce vrei, dar în mod echilibrat.

Care sunt cele mai comune efecte ale tratamentului cu zeolit?

Unele din primele efecte pe care le poţi observa după ce începi tratamentul cu zeolit sunt o stare generală de bine, cu energie marită, un somn mai bun,  fortifierea sistemului imunitar şi rărirea sau chiar eliminarea completă a episoadelor de gripă şi răceală de-a lungul anului, îmbunătăţirea digestiei şi a metabolismului, regenerarea oaselor şi nu în ultimul rând, îmbunătăţirea aspectului pielii, unghiilor şi a părului.

ZeolitSpectrum ajută şi persoanele care vor să slăbească natural şi sănătos şi să obţină efecte vizibile pe termen lung. Îmbunătăţirea metabolismului prin accelerarea arderilor din corp şi promovarea funcţiilor organelor excretoare este cea mai sigură metodă de slăbire, fără efecte secundare şi cu rezultate de detoxifiere garantate.

Daca vă simţiţi obosit, fără energie sau cu o concentrare sau o memorie scazută - acestea ar putea fi semnele unui nivel crescut de toxine sau/şi metale grele in corp.  Fără metale grele în corp, fără toxine, organismul va deveni mai activ, mai alert, mai puternic şi per total, plin de viaţă.

Chiar şi in afecţiunile tumorale sau ale sistemului nervos central ZeolitSpectrum are o acţiune benefică si se recomandă ca un însoţitor terapeutic excelent. Rezultatele pozitive dovedite şi prin studii clinice sunt, foarte numeroase, motiv pentru care el se recomandă atât ca metodă de vindecare complementară, cât şi ca tratament preventiv.

În concluzie, din toate punctele de vedere, ZeolitSpectrum este un dispozitiv medical natural minunat, de ale cărui rezultate pot beneficia atât persoanele care doresc să-şi recapete starea de sănătate, cât şi cele care urmăresc să îşi  pastreze sănătatea intactă căt mai mult timp. In fond, prevenţia este cea mai buna medicaţie!

Viață sănătoasăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite