VIDEO Criticul literar în vârstă de 5 ani, a cărui părere este dorită de scriitori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Kohn comentează cărţile citite, devenind cunoscut pentru abordarea sa simpatică
Michael Kohn comentează cărţile citite, devenind cunoscut pentru abordarea sa simpatică

În timp ce alţi copii de vârsta lui se joacă la grădiniţă, Michael Cohn vizitează librăriile măcar de două ori pe săptămână, alături de mama sa. Toate cărţile pe care le citeşte au parte de o recenzie înregistrată şi postată pe internet.

Băieţul pasionat de cărţi, din Oregon, SUA, a ajuns să fie căutat de autori de cărţi pentru copii pentru recenziile sale care au devenit cunoscute graţie internetului.

„Este foarte flatat de ce i se întâmplă. Dar chiar şi aşa, nu le oferă întotdeauna ceea ce îşi doresc să audă”, a spus Lisa, mama băieţelului. În ciuda faptului că este căutat de scriitori, Michael nu renunţă atât de uşor la obiectivitate şi spune lucrurilor pe nume, când vine vorba de cărţile pentru copii.

Într-un reportaj pentru today.com, băieţelul cu ochi mari albaştri apare plimbându-se în locul lui preferat, librăria, aşezându-se pe jos, printre cărţi, pregătit să le devoreze.

„Ar sta aici toată ziua”, exclamă mama lui.

Întrebat de ce îi place atât de mult să citească, Michael a ridicat din umeri şi a răspuns sincer că nu ştie.

Băiatul a devenit cunoscut imediat după ce mama sa a început să posteze clipuri video cu acesta, în care povestea şi comenta cărţile proaspăt citite.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

De acolo, nu a durat mult până când posibilităţile au început să apară. Aşa a devenit Michael co-autorul unei cărţi pentru copii, „Bash and Lucy”, alături de mama sa. Volumul este despre un golden retriever, Lucy, personaj inspirat de propriul lui câine, care a murit acum aproape un an, de cancer.

„Încă ne este foarte dor de ea”, a spus mama băiatului, adăugând că această carte i-a ajutat pe amândoi să treacă peste durerea provocată de absenţa animalului.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite