Tot ce voiai să ştii despre sex

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doar 30% din femei au orgasm în timpul rpeludiului. FOTO Fotolia.
Doar 30% din femei au orgasm în timpul rpeludiului. FOTO Fotolia.

Auzim parcă de când lumea o serie de teorii despre actul sexual şi relaţiile intime: «Bărbaţilor le stă tot timpul mintea la sex», «Nu pot rămâne însărcinată în perioada menstruaţiei» sau «Femeile sunt mai fidele decât bărbaţii». Până acum, nu aveai răspunsuri în privinţa lor. Sunt sau nu adevărate? Află, în cele ce urmează.

Teoria 1 «Bărbaţii se gândesc la sex la fiecare şapte secunde» Verdict: Fals.

Într-adevăr, studiile au arătat că majoritatea bărbaţilor se gândesc în fiecare zi la lucruri cu conotaţie sexuală, însă asta se întâmplă şi în cazul femeilor, deşi într-o măsură ceva mai mică. Frecvenţa cu care ei se gândesc la sex este evidenţiată de o statistică realizată la Institutul Kinsey de Cercetare a Sexualităţii şi Reproducerii din Marea Britanie, care arată că 54% din bărbaţi se gândesc la sex zilnic sau de câteva ori pe zi, 43% de câteva ori pe săptămână, în timp ce 3% fac acest lucru chiar mai rar.

Teoria 2 «Femeile ajung mai uşor la orgasm în timpul preludiului» Verdict: Adevărat şi fals.

Potrivit statisticilor realizate de cercetătorii britanici, doar 30% din femei au orgasm în timpul preludiului. Pe de altă parte, cele mai multe dintre acestea nu pot atinge orgasmul doar prin penetrare vaginală, fiind necesară şi stimularea clitoridiană. Interesant este că mai mult de jumătate dintre femeile aflate într-o relaţie stabilă declară că sunt mulţumite de intensitatea şi de frecvenţa orgasmelor. Totuşi, 14% din acestea mimează atingerea „punctului culminant“ al actului sexual.

Citeşte articolul integral, pe clickpentrufemei.ro.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite