Topul poziţiilor sexuale ordonate în funcţie de cât de mult rezistă bărbatul în pat: poziţia perfectă pentru o partidă de sex de durată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rezultatele studiului au arătat că 55% din bărbaţi şi femei consideră că „femeia deasupra“ este poziţia în care actul sexual durează cel mai mult. FOTO Arhiva
Rezultatele studiului au arătat că 55% din bărbaţi şi femei consideră că „femeia deasupra“ este poziţia în care actul sexual durează cel mai mult. FOTO Arhiva

O cercetare la care au participat 14.000 de bărbaţi şi femei a dus la realizarea unui clasament al poziţiilor sexuale în funcţie de cât de mult reuşeşte bărbatul să performeze înainte să ejaculeze.

Cercetătorii de la Universitatea din Kentucky, SUA, au realizat un studiu pentru a afla care sunt poziţiile în care bărbatul rezistă cel mai mult în timpul actului sexual. 

Au fost adunate date de la 14.000 de bărbaţi şi femei, în cadrul cercetării care a vizat disfuncţiile sexuale, şi astfel au fost stabilite poziţiile sexuale care îl ajută pe bărbat să prelungească actul sexual şi cele care grăbesc finalul actului sexual.

Rezultatele studiului au arătat că 55% din bărbaţi şi femei consideră că „femeia deasupra“ este poziţia în care actul sexual durează cel mai mult, în timp ce 30% au indicat poziţia „misionarului“, iar 25% au ales poziţia „linguriţă“ (femeia stă întinsă pe o parte, într-o poziţie uşor curbată, în timp ce partenerul se află în spatele ei). Pe ultimul loc s-a clasat poziţia „doggy style“, cu 17% din opţiuni, notează Women's Health.

image

Sexologul Ian Kerner, coautor al studiului, a arătat că rezultatele sunt perfect explicabile, şi că bărbaţii care prezintă disfuncţii erectile, cum ar fi ejacularea prematură, preferă poziţia „femeia deasupra“ pentru că partenera are parte de stimularea clitoridiană, fără ca ei să fie extrem de stimulaţi.

La polul opus se situează „doggy style“ pentru că fricţiunea pe penis este cea mai intensă în această poziţie, iar asta duce invariabil la o ejaculare rapidă. Nu în ultimul rând, autorii studiului recomandă ca poziţiile sexuale să fie cât mai variate, pentru că acest lucru ajută la prelungirea actului sexual.


 

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite