Articol publicitar

Top 5 site-uri utile pentru amenajarea camerelor pentru copii şi adolescenţi

0
0
advert

Deserori se întâmplă să existe opinii şi gusturi distincte în cadrul unei familii, între membrii din generaţii diferite. Aceste diferenţe creează neînţelegeri şi în amenajarea locuinţei. În timp ce părinţii şi bunicii preferă probabil stilul mai clasic pentru mobilier şi accesoriile de decor, copiii şi tinerii vor opta în marea majoritate pentru piese cu un aer mult mai modern.

Îndeplineşte-le dorinţele copiilor şi adolescenţilor, amenajându-le camerele după bunul lor plac.

Iată un top al celor mai utile 5 site-uri din domeniul home&deco:

Kalenda.ro

Kalenda este magazinul online de mobilă unde ar trebui să cauţi atunci când vrei să schmbi aspectul camerei copilului. Există o varietate de modele de dormitoare pentru copii, în cele mai diverse forme şi culori, pentru ca micuţul tău să aibă de unde să aleagă, fără prea multe cheltuieli din partea ta.

Vreaumobilă

Specifică unei camere pentru copii sau adolescenţi este o mobilă modernă de dormitor, pe care o găseşti pe vreaumobilă.ro. Alege piese de mobilier cu design modern, însă nu face această alegere singur. Din contra, este bine să-l laşi chiar pe cel pentru care amenajezi dormitorul să decidă ce anume îi place, pentru că, în definitoriu el este cel care va petrece cel mai mult timp în această cameră.

Unican

Mobilă tineret la comandă poţi face şi prin intermediul Unican. Customizată după cerinţele clientului, modele de dormitoare pentru tineret realizată de cei de la Unican îndeplinesc criteriile de funcţionalitate, dar şi pe cele estetice, care trebuie să se îmbine cu succes în orice cameră destinată copiilor sau tinerilor aflaţi în perioada adolescenţei. Cu un simplu click, fii gata să amenajezi camera în care să primeşti toată gaşca de prieteni!

Scauneonline.ro

Când amenajezi o cameră pentru copii sau adolescenţi este necesar să integrezi aici şi un birou, pentru a obţine un spaţiu numai bun pentru citit şi studiat. După ce ai ales biroul şi restul mobilierului, cumpără şi un scaun potrivit. Gama variată de scaune ergonomice de birou de pe Scauneonline.ro

Nuscocitta

În cazul în care adolescentul tău este la vârsta la care îşi doreşte independenţa şi consideri că este destul de responsabil încât să se descurce şi singur, îi poţi cumpăra un apartament în care să se mute singur, sau, de ce nu, vă puteţi muta cu toţii într-o locuinţă modernă, de care, la un moment dat, să se bucure doar el. Ansamblul rezidential Citta Residence este un complex de locuinte noi si moderne, cu apartamente de doua si trei camere, perfecte pentru orice familie. 

Mai multe - Viață de cuplu

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite