STUDIU Care este numărul ideal de parteneri sexuali pe care ar trebui să-l atingi înainte „să te aşezi la casa ta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
triolism/sex in 3 foto intimatemedicine.com

Pentru mulţi oameni este un subiect sensibil, dar la care ar vrea cu disperare să afle răspunsul: câţi parteneri sexuali ai avut înaintea lor. Unele persoane se simt jenate să dezvăluie propriul „număr magic“, de teamă că noul iubit ar putea crede că este prea mic sau prea mare. Se pare că bărbaţii şi femeile sunt de acord în ceea ce priveşte numărul, dar nu şi importanţa cunoaşterii lui.

Un nou studiu a dezvăluit care cred bărbaţii şi femeile că este numărul ideal de parteneri sexuali, înainte să începi o relaţie serioasă şi, probabil, în mod surprinzător, numărul este acelaşi pentru ambele sexe: 12, arată The Independent.

Cercetarea realizată de Illicit Encounters (un site de dating pentru oameni căsătoriţi) a ajuns la concluzia că 12 este, într-adevăr, un număr magic, deoarece arată că o persoană este „aventurieră, libertină şi tranzitorie din punct de vedere sexual“. Potrivit constatărilor, dacă ai mai puţin de 10 parteneri sexuali eşti considerat o persoană „prea conservatoare“ şi „neexperimentată“. De cealaltă parte, persoanele care au avut mai mult de 19 parteneri sexuali sunt probabil „prea egoiste“, „greu de satisfăcut“ sau „prea dornici să sară de la un partener la altul“.

Chiar dacă şi bărbaţii şi femeile au căzut de acord că 12 este numărul ideal, s-au aflat în contradicţie atunci când au ajuns la importanţa cunoaşterii numărului. Astfel, bărbaţii sunt ceva mai interesaţi să afle istoria sexuală a partenerei lor decât femeile. 53% dintre bărbaţi au spus că vor să ştie cu câte persoane s-a culcat partenera lor, comparativ cu 45% dintre femeile care sunt interesate de fostele partenere sexuale ale iubiţilor.

Potrivit lui Christian Grant, purtătorul de cuvânt al site-ului IllicitEncounters.com, acest lucru se explică prin faptul că bărbaţii sunt mai „conştienţi de sine“ când vine vorba de concurenţă.

„Ei doresc să fie văzuţi ca fiind cei mai mari şi mai buni, chiar dacă asta rezultă din dorinţa sinceră de a-şi satisface partenera sau pentru a le gâdila egoul. Femeilor, pe de altă parte, le place să se bucure de moment, punând experienţele trecute deoparte“, a spus Grant.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite