Cele mai stânjenitoare gafe din timpul sexului: 2.000 de oameni, printre care şi români, şi-au dezvăluit experienţele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Situaţii stânjenitoare din timpul sexului FOTO menshealth.com
Situaţii stânjenitoare din timpul sexului FOTO menshealth.com

Un studiu realizat pe un număr de 2000 de persoane, inclusiv din România, a scos la iveală cele mai stânjenitoare situaţii prin care au trecut partenerii în timpul actului sexual.

Dacă te-ai confruntat vreodată cu un moment atât de stânjenitor, cum ar fi sărutul accidental al unei axile în timpul sexului, să ştii că nu eşti singurul. 2.000 de persoane din Europa şi Statele Unite au participat la un studiu în care au dezvăluit cele mai stânjenitoare lucruri pe care le-au experimentat în timpul actului sexual, scrie menshealth.com.

Realizatorii studiului publicat de Superdrug Online Doctor le-a adresat participanţilor o serie de întrebări cu privire la cele mai proaste şi cele mai bune momente petrecute în dormitor. Potrivit rezultatelor, cel mai des întâlnit „ucigaş“ al poftei de sex a fost apariţia unei crampe musculare, care a dus la imposibilitatea de a se mişca.

Studiul a examinat şi diferenţele dintre bărbaţi şi femei. Dacă pentru bărbaţi durata actului sexual reprezintă o adevărată frustrare, crampele au fost motivul care a stricat cel mai des dispoziţia femeilor.

Topul celor mai stânjenitoare situaţii din dormitor:

Crampe musculare 13,3%

Uitatul geamului deschis 11,3%

Durata prea scurtă a actului sexual 11,3 %

Întreruperea de către o altă persoană 7,2%

Căzături din pat 6,0 %

Îndoirea penisului 6,0%

Ruperea patului 5,5%

Râgâitul 3,9%

Solicitarea filmării actului sexual 3,9%

Sărutul axilei 3,5%

Cele mai multe ţări participante la studiu, inclusiv România, au declarat că cel mai comun lucru jenant a fost confruntarea cu apariţia crampelor musculare. În Ungaria au fost şi respondenţi care au scos din greşeală hainele altcuiva, iar în Croaţia unii parteneri au urinat accidental în timpul actului sexual.

image
Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite