Spune-mi ce poziţie sexuală preferi ca să-ţi spun cine eşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Sexualitatea şi masculinitatea au fost şi vor fi întotdeauna subiecte de discuţie. Şi chiar dacă se spune că preferinţele nu se discută, felul în care un bărbat face amor dezvăluie informaţii despre personalitatea sa.

1. Poziţia misionarului
Eşti genul de bărbat căruia nu-i plac deloc riscurile şi „joacă“ totul după reguli bine stabilite. Din acelaşi motiv lucrezi şi azi de ani buni la aceeaşi companie din oraşul tău, în loc să-ţi fi urmat visul din adolescenţă, în care credeai cu tărie. Din fericire, iubita nu te iubeşte pentru fantezia debordantă de care dai dovadă în pat, ci pentru acelaşi siguranţa pe care o inspiri în orice circumstanţă. Pe de altă parte, este posibil ca atunci când va avea chef să-şi facă de cap, să-l sune pe amicul tău cu trup atletic.

2. Pe la spate
Se pare că simţi un real dispreţ faţă de femei şi nu pierzi nicio ocazie să le faci să se simtă supuse. Semnificaţia acestui sentiment îşi are rădăcinile în nesiguranţa pe care o simţi mereu în faţa lor, nesiguranţă care-şi are rădăcinile undeva în adolescenţă, când toţi suferim respingeri şi dezamăgiri în dragoste.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro 

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite