GRAFIC Cum găseşti prezervativul care să ţi se potrivească mănuşă?

0
0
Dacă ai avut vreodată un partener căruia prezervativul i-a făcut probleme când îţi era lumea mai dragă, cel mai probabil partenerul ar fi trebuit să schimbe prezervativul cu unul de mărime mai mică, în locul unuia standard FOTO Shutterstock
Dacă ai avut vreodată un partener căruia prezervativul i-a făcut probleme când îţi era lumea mai dragă, cel mai probabil partenerul ar fi trebuit să schimbe prezervativul cu unul de mărime mai mică, în locul unuia standard FOTO Shutterstock

Prezervativele nu există degeaba în trei mărimi: mic, standard şi mare. Şi la fel de adevărat este că foarte multe cupluri nu se bucură pe deplin de actul sexual şi din cauză că la mijloc se află mărimea nepotrivită. A prezervativului.

Melissa White este CEO şi co-fondator al unei companiei „Lucky Bloke“ din SUA, al cărei domeniu de activitate se concentrează pe monitorizarea prezervativelor existente pe piaţă şi crearea unei selecţii de top. Din această selecţie se fac pachete cu diverse mărimi, ce pot fi comandate pentru testare de către doritorii din orice colţ al lumii, în ideea că bărbaţii sunt diferiţi şi prezervativul făcut parcă pentru ei ar putea să se găsească la mii de kilometri depărtare de locul unde trăiesc, nu la magazinul din colţ. White este în acelaşi timp un adevărat expert în tot ceea ce ţine de producerea şi folosirea acestui mijloc de contracepţie.

Dacă ai avut vreodată un partener căruia prezervativul i-a făcut probleme când îţi era lumea mai dragă - ba îi aluneca sau ori chiar rămânea în interiorul tău - cel mai probabil partenerul ar fi trebuit să schimbe prezervativul cu unul de mărime mai mică, în locul unuia standard“, scrie White pentru Huffington Post.  Aceasta compară problema cu care se confruntă mai mulţi bărbaţi decât se crede, cu dificultăţile pe care le întâmpină femeile în a găsi sutienul potrivit.

Melissa White încearcă să tempereze glumele care se fac pe seama bărbaţilor nu prea dotaţi şi atrage atenţia că stigmatul care pluteşte asupra ideii de penis mic ar trebui să dispară, urmare a concluziilor rezultate în urma unui studiu de amploare, comandat chiar de „Lucky Bloke“. Conform cercetării efectuate în 28 de ţări, care a luat în calcul 3.500 de subiecţi, 35% din bărbaţi au realizat cu această ocazie că aveau nevoie de un prezervativ de dimensiune mai mică decât cea standard, care se găseşte în cele mai multe farmacii sau magazine, ceea ce reprezintă „o minoritate destul de însemnată“, spune White, mai ales dacă se ţine cont de faptul că o altă cifră indicată de studiu se referă la procentul de 15%, adică bărbaţii care au înţeles că au nevoie de un prezervativ mai mare decât măsura standard.

Dacă mai mulţi bărbaţi ar înţelege că 1 din 3 reprezentanţi ai sexului tare are nevoie de un prezervativ mai mic, iar aproximativ 1 din 7 necesită un prezervativ mai mare, probabil că am putea fi martorii unei schimbări reale în ceea ce priveşte nesiguraţa bărbaţilor faţă de propriul corp, este de părere Melissa White.

„Din momentul în care un bărbat îşi formează o idee generală în legătură cu mărimea de prezervativ pe care trebuie să o cumpere, acesta trebuie să ţină cont şi de anumite subtilităţi. La fel ca atunci când se întâmplă ca un pantof să te roadă, chiar dacă este mărimea ta, unele prezervative sunt mai confortabile decât altele, iar calitatea produselor este, de regulă, următorul aspect care trebuie avut în vedere. Şi la fel ca în multe alte privinţe, şi în cazul prezervativelor ajungi să primeşti exact cât şi ceea ce plăteşti“, explică White. În opinia expertului, de multe ori plăcerea şi siguranţa unui act sexual depind de acei câţiva bani în plus pe care nu te înduri să-i scoţi din portofel, mai ales că ai atâta variante mult mai ieftine (dar şi mai proaste calitativ) la dispoziţie.

„Sfatul meu pentru cei care sunt decişi să-şi îmbunătăţească viaţa sexuală este să înceapă să exploreze marea varietate de prezervative pe care o au la dispoziţie, din clipa în care au decis care este mărimea care le vine mănuşă. Da, tema pentru acasă va fi să faceţi cât mai mult sex“, îşi închie pledoaria White.

Din cercetarea demarată de „Lucky Bloke“ au reieşit şi alte lucruri interesante. Astfel, 86% din cei care au încercat şi alte varietăţi de prezervative decât cele cu care erau obişnuiţi, au mărturisit că li s-a îmbunătăţit viaţa sexuală, tocmai pentru că au descoperit în acest timp măsura potrivită.  

Cum afli care este mărimea potrivită de prezervativ:

image

 FOTO luckybloke.com

Viață de cuplu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri