Sfaturi sexuale pentru a-ţi surprinde partenerul de Ziua Îndrăgostiţilor: perversitatea, în prim plan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fie că vă gândiţi să încercaţi o jucărie nouă sau o poziţie de sex pe care nu aţi mai experimentat-o, puteţi face din asta un cadou inedit. Există o mulţime de moduri „obraznice“ în care puteţi sărbători Ziua Îndrăgostiţilor.

Ziua Îndrăgostiţilor este considerată a fi cea mai romantică zi a anului, dar cadourile cu flori şi bomboane de ciocolată nu sunt neapărat pe genul tuturor. Dacă vrei să-ţi surprinzi partenerul cu ceva mai special, pentru a face această zi cu adevărat de neuitat, ţine cont de sfaturile oferite de Antonia Hall, psiholog şi expert în relaţii. Cea mai importantă regulă este să nu existe reguli, scrie askmen.com.

Cumpăraţi o nouă jucărie sexuală

În cazul în care vă place genul de acţiune ca cea văzută în „Fifty Shades of Grey“, de Ziua Îndrăgostiţilor puteţi cumpăra un guler nou, personalizat, sugerează Antonia Hall. Un guler roşu cu blană vă poate reaminti amândurora importanţa devotamentului.

Creaţi atmosferă

Atmosfera are un rol extrem de important. Cumpăraţi trandafiri roşii, aprindeţi câteva lumânări şi asculaţi pe fundal muzica preferată. „Stimulaţi simţurile partenerului cu senzaţii de căldură, frig, atingeri senzuale cu ajutorul câtorva pene, mătase, piele şi toate jucăriile preferate“, spune Hall.

Folosiţi puterea preludiului

Cu toţii ştim cât de important este preludiul. Vă puteţi îmbunătăţi considerabil experienţa sexuală folosind lubrifiant încălzit şi aplicat prin mişcări uşoare. Ai grijă şi la intensitatea luminii, semi-întunericul putând ajuta la crearea atmosferei.  

Deveniţi obraznici

Cea mai bună poziţie atunci când vreţi să deveniţi obraznici este lupta pentru poziţia dominantă, partenerii încercând să se păstreze deasupra. „Preia controlul şi alternează între ritmuri lente şi mai rapide. Aminteşte-i partenerului cine este şeful“, spune Hall.

Folosiţi o oglindă

Uneori, uitatul în oglindă în timpul actului sexual poate fi extrem de incitant pentru ambii parteneri. Acest truc este ideal pentru cuplurile care caută noi modalităţi de a creşte intimitatea. Oferă o experienţă vizuală erotică pentru o plăcere mai intensă.

Faceţi fotografii obraznice

Este un preludiu uimitor. Pozează pentru partenerul tău în lenjerie sexy, aceasta fiind o bună oportunitate de a depăşi limitele imaginaţiei. Puteţi folosi fotografiile ulterior, pentru a stârni fanteziile cu o altă ocazie.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite