S-a deschis primul bordel cu păpuşi sexuale: „versiuni mai puţin complicate ale femeii visurilor“. Cum arată şi pentru ce sumă pot fi închiriate FOTO

0
0
„Bordoll“ este primul bordel din lume care foloseşte păpuşi sexuale în loc de femei FOTO captură video
„Bordoll“ este primul bordel din lume care foloseşte păpuşi sexuale în loc de femei FOTO captură video

Un bordel cu păpuşi sexuale, denumit „Bordoll“, a fost deschis în Germania şi aparţine unei femei în vârstă de 29 de ani.

În oraşul german Dortmund s-a deschis „Bordoll“, un bordel cu păpuşi sexuale, condus de Evelyn Schwarz, o femeie în vârstă de 29 de ani, arată The Independent.

Bordelul dispune de 11 păpuşi din silicon, fiecare cântărind câte 30 de kilograme şi pot fi închiriate cu 80 de euro pe oră. Fiecare păpuşă are un nume şi o estetică diferită, iar clienţii sunt încurajaţi să aducă haine pentru a le îmbrăca după „propriul gust“. 

Potrivit declaraţiilor proprietarei, păpuşile din silicon au fost importate din Asia, iar fiecare exemplar a costat aproximativ 2000 de euro. 

image

FOTO Bordoll

Potrivit descrierilor afişate pe platforma online Bordoll, păpuşile sunt „de o calitate foarte bună“ şi  „disponibile oricând“. De asemenea, păpuşile sexuale sunt descrise ca fiind nişte „versiuni mai puţin complicate ale femeii visurilor“ bărbaţilor. 

Manechinele sunt dispuse în mai multe categorii precum: „realistice“, „slabe“, „fantezie“, „animate“ şi sunt specificate „trăsăturile fizice“ care le deosebesc: de la culoarea părului, până la mărimea diverselor părţi ale corpului. 

image

FOTO Bordoll

Proprietarea bordelului cu „prostituate-păpuşi“ a explicat faptul că „Bordoll-ul“  este foarte popular printre bărbaţii de toate vârstele, păpuşile fiind închiriate, în medie, de 12 ori pe zi, iar clienţii vin din toată ţara.

De asemenea, Evelyn Scharwarz susţine că 70% dintre clienţi se întorc pentru a doua vizită. Cei mai mulţi dintre aceştia sunt căsătoriţi, iar soţiile lor aşteaptă în maşină, în timp ce partenerii lor de viaţă  întreţin relaţii sexuale cu păpuşile din silicon, scrie Mail Online. 

image

FOTO Bordoll

Chiar dacă păpuşile sexuale diferă de cele robotizate, care se pot mişca, vorbi sau răspunde la atingeri, există aceleaşi întrebări referitoare la cât de etic este acest tip de act sexual. Astfel, potrivit autorului cărţii „Dragoste şi sex cu roboţi“, David Levy, roboţii sexuali pot aduce o mulţime de beneficii, printre care diminuarea singurătăţii persoanelor care nu pot face ca o relaţie cu o persoană să reziste pe termen lung: „Nu văd nimic greşit, din punct de vedere etic, să ai relaţii sexuale cu roboţi“, a declarat autorul pentru publicaţia Time.  

De asemenea, părerea autorului este susţinută de o cercetare recentă realizată de Fundaţia pentru „Responsible Robotics“, care susţine că roboţii pot aduce o „revoluţie“ cu privire la relaţiile sexuale şi îi pot ajuta pe cei care au probleme reale în viaţa intimă. 

Viață de cuplu


Ultimele știri
Cele mai citite