Proiectul fotografic intim care surprinde femeile în timpul orgasmului: „Multe au renunţat atunci când le-am explicat că nu vreau să mimeze orgasmul” FOTO

0
0
Bored Panda/Albert Pocej
Bored Panda/Albert Pocej

Un fotograf lituanian a reuşit să ducă la bun sfârşit un proiect mai puţin obişnuit, pentru realizarea căruia a trebuit să găsească şi să convingă 15 femei să se lase imortalizate în timp ce se autosatisfac. A găsit soluţii şi pentru modelele mai timide, care au preferat ca el să nu fie de faţă atunci când ajung la orgasm.

Fotograful lituanian Albert Pocej a visat că trebuie să arate prin intermediul imaginilor cât de variată este plăcerea feminină. După ce s-a trezit, a ştiut că trebuie să realizeze un astfel de proiect. 

Nu şi-a dat seama cât de greu va fi să găsească femei dispuse să accepte o astfel de provocare. Timp de trei luni le-a căutat în cercul de cunoştinţe şi pe Facebook şi a reuşit să le descopere. A vrut ca plăcerea surprinsă să fie cât se poate de reală, aşa că a vorbit cu fiecare în parte să nu mimeze orgasmul, pentru că nu are nevoie de actriţe, a scris acesta pentru platforma Bored Panda.

„Obiectivul meu a fost să fac 20 de fotografii pentru acest proiect şi am realizat că s-ar putea să dureze destul de mult timp până se va întâmpla acest lucru. Am vorbit cu toate femeile pe care le cunosc, multe nu mi-au dat un răspuns ori mi-au spus că nu se simt destul de curajoase pentru aşa ceva. Multe au renunţat atunci când le-am explicat că nu vreau să mimeze orgasmul, că vreau ca totul să fie real”, a mărturisit fotograful cu zece ani experienţă în domeniu.

A reuşit să găsească în cele din urmă 15 femei. Pentru unele a fost extrem de dificil să se relaxeze ca să ajungă să simtă plăcere, în timp ce pentru altele a fost surprinzător de uşor. În cazul celor care nu au reuşit să atingă orgasmul, fotografiile nu au fost folosite. În unele situaţii, Albert a fost de faţă când femeia a ajuns la orgasm, în altele a programat aparatul să facă fotografia în lipsa lui, pentru că participantele se simţeau jenate să le fie alături într-un moment atât de intim.

Albert îşi doreşte ca oamenii care vor privi imaginile să perceapă şi să înţeleagă emoţia. După terminarea proiectului, nu a ţinut legătura cu femeile pe care le-a cunoscut doar cu ocazia acestei colaborări.

”Am vrut doar să facem un lucru frumos şi interesat împreună. Reacţia modelelor a fost pozitivă, s-au bucurat de rezultatul muncii şi multe au fost încântate că au reuşit să-şi învingă temerile. Au înţeles că întregul proces va fi unul artistic şi au avut încredere în mine. Multe au fost curioase să se vadă într-un astfel de moment”, a mai explicat fotograful. 

Viață de cuplu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri