Preot catolic, prins că plătea partide de sex cu un bărbat din banii donaţi de enoriaşi: detaliile picante de la proces

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reverendul Peter Miqueli, (foto dreapta) plătea 1.000 de dolari pentru o partidă de sex cu stăpânul expert în sadomasochism Keith Crist (foto stânga). FOTO
Reverendul Peter Miqueli, (foto dreapta) plătea 1.000 de dolari pentru o partidă de sex cu stăpânul expert în sadomasochism Keith Crist (foto stânga). FOTO

Un preot catolic din SUA este acuzat de enoriaşii săi că a furat cel puţin un million de dolari din anul 2003 şi până în prezent. Aceştia l-au acţionat în judecată, iar oamenii susţin că preotul plătea 1.000 de dolari pentru fiecare şedinţă sexuală de tip sadomasochist cu o cocotă masculină extrem de arătoasă, pe nume Keith Crist.

Reverendul Peter Miqueli, care s-a îngrijit de bisericile din Roosevelt Island şi din Bronx, New York, a fost trimis în judecată pentru furt, după ce enoriaşii săi l-au acuzat că a sustras sume foarte mari de bani din donaţiile făcute bisericii pentru a-şi satisface poftele sexuale şi stilul extravagant de viaţă, dar şi dependenţa de droguri. 

Aceştia spun că preotul, care este homosexual, era atras de sadomasochism şi că plătea pentru o partidă de sex cu un profesionist şi 1.000 de dolari. În depoziţiile de la dosar, enoriaşii declară că cocota masculină l-ar fi pus pe părintele Miqueli inclusiv să-i bea urina, informează publicaţia „New York Post “.

Miqueli ar fi cheltuit 60.000 de dolari în 2012 numai pentru droguri şi medicamente prescrise în mod ilegal, substanţe pe care le-a consumat în compania cocotei masculine Keith, a cumpărat o casă de 264.000 de dolari în New York, pe lângă cei 1.000 de dolari pe lună cât era chiria apartamentului din Harlem în care locuia preferatul său, se mai arată în dosarul întocmit preotului. O fostă amică de-a lui Crist, Tatyana Gudin, a povestit într-un interviu oferit publicaţiei „The Post“ că bărbatul i-a arătat la un moment dat că se rănise la un genunchi în timpul unei partide de sex cu preotul Miqueli, care avusese loc într-o cadă.  

Fura bani şi de pe tava cu donaţii 

Procesul, care a fost înaintat săptămâna aceasta Curţii Supreme din Manhattan, implică şi Arhidieceza din New York şi pe arhiepiscopul Timothy Dolan, care ar fi ştiut faptele ilegale cu care se îndeletnicea părintele Miqueli, dar „nu s-a luat nicio măsură pentru a-l împiedica să se trasforme în monstrul de azi“, după cum au precizat enoriaşii.

Părintele era atât de disperat să facă rost de sume cât mai mari de bani încât ajunsese să sustragă bancnote de 20 de dolari de pe tava cu donaţii, pe lângă faptul că şi-a însuşit banii strânşi ca să fie cumpărată o orgă nouă pentru una dintre bisericile pe care le-a păstorit.

„Preotul este, într-adevăr, vinovat. Lucrul care mă uimeşte însă este cum de nu s-a aflat nimic timp de ani de zile, iar Arhidieceza nu a luat nicio măsură“, a spus avocatul enoriaşilor, Michael G. Dowd.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite