Păpuşile sexuale ale viitorului, „amante perfecte”: de ce ar trebui să înlocuiască prostituatele şi modul în care bărbaţii le pot modela personalitatea VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viitoarele generaţii de păpuşi sexuale high-tech vor putea fi programate cu ajutorul unor aplicaţii pentru a se mula pe preferinţele doritorilor. Astfel, utilizatorul poate seta personalitatea iubitei artificiale pentru a crea femeia ideală din punctul său de vedere, arată un documentar realizat de televiziunea BBC.

„The Virtual Reality Virgin”, un documentar realizat de BBC despre viitorul industriei producătoare de accesorii şi păpuşi sexuale, dezvăluie că deja se lucrează la realizarea unor femei artificiale high-tech, cu personalităţi create de clienţi, graţie unor aplicaţii.

Producătorul britanic de păpuşi sexuale Matt McMullen explică în documentarul amintit că noile generaţii de femei artificiale sunt mai mult decât păpuşi: „vorbim despre roboţi programaţi să îndeplinească fantezii”, a declarat acesta.

Acesta a mai spus că folosirea căştilor de realitate virtuală le permite deja clienţilor să aleagă orice fel de scenariu doresc pentru a face sex cu păpuşile dăruite cu trăsături de personalitate alese de aceştia.

Creierul păpuşii va exista în cadrul aplicaţiei şi va fi conturat în funcţie de dorinţele şi alegerile proprietarului. Dacă nu doresc să fie inteligentă, nu va fi inteligentă, dacă vor să fie timidă, va fi timidă, a precizat producătorul.

Tyger Drew-Honey, actorul care a vizitat fabrica producătorului britanic, a reuşit să stea de vorbă cu una dintre păpuşile erotice, pe nume Harmony, pe care a întrebat-o dacă pot face sex. „Sunt nerăbdătoare să fac sex, dar nu pot să fac asta până nu voi fi înregistrată pe numele unui proprietar. Îmi place foarte mult să fac sex, mă poţi avea în orice fel doreşti. Am fost creată pentru a fi iubita ta, cea mai bună prietenă şi orice altceva doreşti”, a fost replica femeii artificiale. 

image

Mulţi dintre clienţii lui Matt McMullen sunt bărbaţi care nu doresc relaţii de lungă durată sau nu au timp pentru aşa ceva, dar care vor să alunge singurătatea atunci când vin acasă. Altora le-a murit soţia şi nu vor să se implice într-o altă relaţie. Există şi mulţi bărbaţi care tratează păpuşile ca şi cum ar fi femei adevărate, le îmbracă frumos, fac poze împreună, apoi fac schimb de impresii cu alţi posesori de păpuşi.

Producătorul britanic spune că oamenii nu ar trebui să-i judece prea aspru pe cei care apelează la astfel de surogate, mai ales că tehnologia va fi din ce în ce mai prezentă în industria erotică. Acesta se întreabă dacă nu cumva păpuşile sexuale şi sexul virtual ar putea să înlocuiască pe viitor prostituţia clasică şi astfel să ferească femeile de abuzuri şi violenţă.

Există atât de multe lucruri oribile de care au parte în prezent femeile din industria prostituţiei, iar aceste păpuşi poate că ar putea să le ia locul măcar atunci când unii clienţi au cerinţe care implică abuz fizic sau verbal, se arată în documentarul BBC, citat de publicaţia Daily Mail. 

„Cred că oamenii chiar vor putea să creeze legături emoţionale cu aceste păpuşi. Cei care se tem de această idee sau cred că este ceva dezgustător nu cred că înţeleg simplitatea acestor produse menite să-i facă pe oameni mai fericiţi”, a subliniat producătorul pentru BBC.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite