Oraşul Dongguan, raiul unui Don Juan: aproape fiecare bărbat de aici are mai multe iubite în acelaşi timp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În oraşul chinez Dongguan trăiesc mult mai multe femei decât bărbaţi, de aceea tinerii de aici ajung să aibă în acelaşi timp chiar şi două-trei iubite, care se resemnează cu acest fel de relaţie

Oraşul Dongguan din sudul Chinei, este cunoscut pentru fabricile de produse electronice de aici, dar şi pentru disproporţia uriaşă dintre numărul de bărbaţi şi de femei care trăiesc şi muncesc în localitate. Pentru că femeile sunt mult mai numeroase, ele nu-şi pot găsi un partener decât dacă acceptă să-l împartă cu altele.

Mulţi bărbaţi de aici au în acelaşi timp două sau chiar trei iubite. În plus, ei lucrează numai ocazional, în timp ce femeile sunt angajate la fabricile de electronice. Conducerea acestor companii consideră că bărbaţii nu prea sunt de încredere şi preferă să angajeze femei, care sunt mai serioase şi mai muncitoare, scrie Daily Mirror.

Având foarte mult timp liber şi multe femei singure la dispoziţie, cei mai mulţi bărbaţi din Dongguan au mai multe partenere în acelaşi timp, ducând o viaţă de Don Juani. Femeile nu prea au de ales. În plus, ele sunt nevoite să stea foarte mult timp la serviciu, dacă vor să-şi păstreze slujba pe care o au. Astfel că se mulţumesc să împartă un bărbat, pentru că oricum nu au timp să caute o relaţie mai serioasă şi nici de unde să aleagă.

Din cauza acestei situaţii demografice neobişnuite, Dongguan a fost numit „oraşul sexului”. Femeile ştiu foarte bine că iubiţii lor au şi alte partenere, dar acceptă situaţia. Ele nu au pretenţii financiare de la bărbaţii lor, dimpotrivă: deseori le plătesc acestora facturile sau diferite datorii, dacă ei nu au un loc de muncă.

Multe dintre femeile care trăiesc şi muncesc acum în Dongguan se vor întoarce la un moment dat acasă în oraşele lor natale, pentru a se căsători.

Dezechilibrul demografic din acest oraş poate fi explicat prin politica unui singur copil, lege în vigoare în China de foarte mulţi ani. Astfel, un cuplu are dreptul să facă un singur copil. Dacă au mai mulţi copii, părinţii sunt obligaţi să plătească o amendă sub forma unor taxe.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite