Omagiu adus mamelor: răspunsurile emoţionante ale micuţilor la întrebarea „Ce iubeşti cel mai mult la mama ta?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Caracteristicile mamei ideale sunt prezentate într-o reclamă virală japoneză. FOTO kirbyandersen.com
Caracteristicile mamei ideale sunt prezentate într-o reclamă virală japoneză. FOTO kirbyandersen.com

Un videoclip devenit viral, prin care sunt omagiate mamele care lucrează şi care suferă din cauză că nu pot petrece mai mult timp cu copiii lor, a înduioşat milioane de oameni.

Într-o reclamă la pudra de cacao Van Houten, care vine ca o mişcare reminiscentă la un alt filmuleţ viral din anul 2013, mamele care lucrează în altă parte decât acasă descriu care este viziunea lor despre „mama ideală” şi o compară cu propriile lor experienţe din viaţa de părinte.

În contrast cu mama ideală, mamele intervievate spun că simt că se află într-o grabă perpetuă, îndoindu-se în permanenţă pe ele însele şi dorindu-şi să zâmbească mai mult. Mamele din reclama virală la cacao sunt apoi filmate în timp ce îşi urmăresc copiii descriindu-le. Copiii utilizează cuvinte precum „zâmbind”, „tandră” şi „mereu de partea mea”.

În clipul amintit mai sus, realizat în urmă cu trei ani de către Elevation Church (n.r. biserică din Charlotte, Carolina de Nord, SUA), un număr de femei şi copiii acestora erau rugaţi să se/ le descrie ca mame.

Videoclipul dispune de subtitrare în limba engleză.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite