Norocul în dragoste în funcţie de zodie: cine sunt nativii avantajaţi în amor şi cine sunt cei care vor sfârşi în lacrimi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Norocul în dragoste în funcţie de zodie FOTO playbuzz.com
Norocul în dragoste în funcţie de zodie FOTO playbuzz.com

Norocul în dragoste în funcţie de zodie. Influenţa astrelor în jocul iubirii nu este de neglijat, viaţa amoroasă a nativilor depinzând, într-o mare măsură, de prezicerile astrologice.

În amor, influenţa astrelor are o importanţă mai mare decât am crede, astfel că unele zodii se pot considera mai norocoase decât altele în găsirea sufletului-pereche.

Norocul în dragoste în funcţie de zodie: Berbecul este un mofturos şi jumătate

Energia şi pasiunea lor îi face irezistibili pe Berbeci, dar încăpăţânarea şi faptul că se plictisesc repede le diminuează norocul în dragoste. Au parte de multe aventuri pline de pasiune, dar nu îşi vor găsi imediat jumătatea, mai ales că sunt şi foarte pretenţioşi.

Taur

Dintre toate semnele zodiacale, Taurul este cel mai puţin norocos în dragoste. Ghinionul îi „loveşte“ pe nativii din această zodie exact când se aşteaptă mai puţin, după relaţii de ani buni, conform astrowikia.com. O ceartă sau un moment de neatenţie dus adesea la destrămarea unei frumoase poveşti de dragoste. Deşi sunt loiali şi îşi apreciază foarte mult partenerii, Taurii se împotrivesc schimbărilor, iar lucrul acesta poate fi sursa unor dispute în cuplu.

Gemeni

Comportamentulu nativilor din zodia Gemeni este motivul pentru care aceştia nu se bucură de succes în iubire. Mai exact, Geamenilor le place să zboare din floare-n floare, iar acesta este motivul pentru care cu greu reuşesc să înfiripe o relaţie serioasă, pe termen lung. Pe de altă parte, dacă vor porni în căutarea iubirii, vor avea şanse mari de a o găsi.

Rac

Pentru nativii născuţi în zodia Racului, dispoziţia schimbătoare este o sursă de probleme în viaţa amoroasă. Ei trec brusc de la optimism la stări negative, iar gândurile negre îşi pun amprenta asupra relaţiei de cuplu. Mai retraşi din fire, nativii Rac trebuie să facă eforturi pentru a cunoaşte oameni noi şi a înfiripa relaţii dacă ăşi doresc să aibă alături un partener de viaţă.

Norocul în dragoste în funcţie de zodie: Leul temperat atrage ca un magnet sexul opus

Fiind zodie de foc, Leul se îndrăgosteşte uşor şi iubeşte cu pasiune. Atrage ca un magnet oamenii din jur, aşa că nu are parte prea des de eşecuri amoroase. Este încrezător şi încântă uşor sexul opus, deşi în momentul în care devine îngâmfat ajunge să îndepărteze pe oricine prin atitudinea lui arogantă. Un Leu mai temperat este mult mai norocos în amor decât unul cu un ego uriaş.

Fecioară

Fecioara nu îşi găseşte perechea cu uşurinţă. De altfel, mulţi dintre nativii Fecioară rămân singuri până la vârste mai înaintate. Aceştia nu sunt neapărat ghinionişti în amor. De fapt, problemele apar din cauză că au aşteptări nerealiste de la relaţii. 

Balanţă

Printre zodiile ghinioniste în dragoste se numără şi Balanţele. Pretenţioase din fire, acestea sunt mereu în căutarea perfecţiunii, au aşteptări foarte mari de la partenerul de viaţă şi şanse la fel de mari să rămână singure. Dacă nu ar mai fugi după un ideal şi ar visa mai puţin la prinţi şi prinţese, Balanţele ar putea avea ceva mai mult succes în dragoste.

Norocul în dragoste în funcţie de zodie: Scorpionul nu face compromisuri

Nativii născuţi sub semnul Scorpionului sunt irezistibili sexului opus şi nu întâmpină probleme în găsirea unui partener. Cu toate acestea, punctul său forte, şi anume că sunt lideri înnăscuţi, cu o determinare mai mare decât a oricărei alte zodii, devine un dezavantaj în viaţa amoroasă. Determinarea poate merge până la încăpăţânare, iar lipsa de disponibilitate a Scorpionului în a face compromisuri duce adesea la destrămarea relaţiilor încă din stadii incipiente.  

Săgetator

Săgetătorul se numără printre cele mai norocoase zodii, însă nu şi când vine vorba de iubire. Deşi nu are ghinion, firea lui aventuroasă îl determină să pună în plan secund romantismul. Dar cum Săgetătorii au uneori noroc chior, se poate întâmpla să îşi găsească jumătatea din pură întâmplare. 

Capricorn

Nativii acestei zodii au destule dificultăţi in iubire. Nu se deschid foarte uşor în faţa oamenilor şi le este foarte greu să găsească o persoană exact pe gustul lor. Dacă nativii Capricorn nu învaţă să fie mai toleranţi şi mai puţin pretenţioşi, nu vor avea parte d foarte mare noroc în dragoste. 

Norocul în dragoste în funcţie de zodie: Vărsătorul este salvat de şarm

Deşi nu putem spune că Vărsătorul este cel mai norocos în amor, cu siguranţă nu este nici ghinionist. Problema lui este, de fapt, firea lui aeriană. În plus, pentru că are mii de preocupări, iubirea devine prioritară abia mai târziu în viaţă. Şarmul lor le va face treaba uşoară.   

Peşti

Acest semn de apă suferă mult de-a lungul vieţii sale din cauza iubirilor pierdute, potrivit „Divahair”. Poate de multe ori se întreabă de ce nu are noroc în dragoste şi un raspuns ar putea fi acesta: pentru că sunt puţini oameni care nu ar ajunge să profite de bunătatea acestui semn. Şi totuşi, dacă speranţa nu se pierde, Peştii vor izbuti, până la urmă, să găsească pe cineva care să îi aprecieze aşa cum merită.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite