Mituri despre cunnilingus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sexul oral oferit femeilor de către bărbaţi, mai simplu, cunnilingus, este o practică pe care şi-o doresc toate reprezentantele sexului frumos. Există totuşi o serie de mituri despre cunnilingus care împiedică deopotrivă femeile şi bărbaţii să se bucure de o experienţă sexuală explozivă.

Mituri despre cunnilingus – Sexul oral nu este sex adevărat 

Dacă partenerul tău refuză să-ţi facă sex oral motivând că acesta nu este cu adevărat sex, explică-i faptul că un cunnilingus implică o plăcere pe care el ţi-o oferă şi reprezintă un schimb de fluide. Să nu uităm nici că este chiar mai intim decât sexul „normal”, întărindu-vă relaţia şi mai mult. Sperăm totuşi că nu există persoane care cred acest neadevăr.

Mituri despre cunnilingus – Clitorisul e tot ce contează

Aceasta este o convingere falsă. Pentru a-i oferi unei femei o partidă reuşită de sex oral trebuie să ai grijă nu doar de clitorisul ei. Nu uita că zona din jurul acestuia este şi ea foarte sensibilă, iar punctele erogene nu se concentrează doar în preajma vaginului. Muşcă-i uşor coapsele, joacă-te în zona vaginului şi explorează-i trupul cu mâinile dacă nu le foloseşti pentru altceva. Fiecare atingere nu va face decât să intensifice senzaţiile pe care i le oferi prin cunnilingus. 

Mituri despre cunnilingus – Spălăturile vaginale îmbunătăţesc mirosul şi gustul 

Total fals. De fapt, spălăturile vaginale fac mai mult rău pentru că modifică pH-ul vaginului, lucru care îl face mult mai vulnerabil în faţa infecţiilor. Multe femei se simt mai curate dacă apelează la astfel de tratamente, dar, de fapt, nu fac decât să înrăutăţească situaţia. Cazurile în care o femeie are cu adevărat nevoie de spălături vaginale sunt rare şi nu apelaţi la aşa ceva decât dacă medicul ginecolog vă recomandă acest lucru. În concluzie, dacă vreţi ca partenerul vostru să se bucure de timpul petrecut acolo jos nu trebuie decât să vă spălaţi cu un săpun cu pH neutru care nu va avea urmări olfactive.

Mituri despre cunnilingus – Sexul oral este sigur

Nu fiţi naivi să credeţi aşa ceva. Orice infecţie ar avea femeia căreia i se face sex oral, aceasta poate fi transmisă bărbatului şi viceversa. De exemplu, practica sexuală în discuţie transmite foarte uşor virusul herpesului genital. 

Mituri despre cunnilingus – Femeile nu ejaculează

Oh, ba da! Şi femeile ejaculează. Este vorba de o glandă care secretă rapid un lichid pe care îl elimină cu o intensitate mai mare sau mai mică. Fenomenul cunoscut sub denumirea de „squirting” este rareori unul exploziv,  de cele mai multe ori „sucul” amestecându-se cu saliva bărbatului.

Mituri despre cunnilingus – Squirting-ul şi urinatul sunt unul şi acelaşi lucru

Absolut neadevărat. Squirting-ul este o secreţie a unei glande localizate în vagin în timp ce urina este eliminată prin uretră. Aşadar, sunt lucruri total diferite şi data viitoare când întâlniţi această reacţie la femeia de care şi pe care o bucuraţi, nu intraţi în panică. Sunteţi pe drumul cel bun. 

Mituri despre cunnilingus – Nu există nici o metodă de protecţie împotriva BTS-urilor

Nimic mai fals. Există bucăţi de latex special concepute pentru protecţia în timpul sexului oral. Folosirea acestora previne contactarea oricărei boli cu transmitere sexuală (BTS). Se găsesc uşor şi te scutesc de o grămadă de probleme, astfel că nu va trebui decât să te aşezi pe spate şi să te bucuri de tratament.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite