La 52 de ani, o femeie de afaceri schimbă un amant pe lună: după ce reguli se ghidează „regina-pumă” în viaţa amoroasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Britanica Juney Smith este mândră că la 52 de ani are în palmares 250 de iubiţi mai tineri decât ea, printre care şi băieţi de 18 ani. Crede că acesta este secretul tinereţii şi că amanţii de o vârstă cu ea sunt plictisitori în pat.

Femeia de afaceri Juney Smith, din St. Albans, Marea Britanie, este considerată o adevărată „regină-pumă” datorită listei lungi de iubiţi mai tineri decât ea, 250 la număr, pe care i-a colecţionat de cât a împlinit 30 de ani. Asta înseamnă cam un amant pe lună, performanţă graţie căreia este considerată o „cougar”, termen care descrie o femeie mai în vârstă, atrasă de relaţii cu bărbaţi cu cel puţin zece ani mai mici.

Juney a povestit pentru publicaţia „Daily Mail” că bărbaţii maturi sunt plictisitori şi că performanţele lor sexuale lasă de dorit, aşa că relaţiile cu băieţi i se par mult mai satisfăcătoare. Nu a fost niciodată căsătorită, nu are copii, aşa că îşi permite să aibă o viaţă amoroasă agitată. 

Chiar dacă recunoaşte că a avut întâlniri cu peste 200 de bărbaţi tineri, consideră că nu este o „panaramă”, aşa cum este adesea etichetată de cârcotaşi. „Nu am făcut sex cu toţi. Cu unii doar am băut o cafea sau am mers la petreceri. Cu câţiva m-am culcat, iar cu restul am avut relaţii mai lungi”, a povestit aceasta.

image

FOTO Daily Mail 

Bărbaţii interesaţi de Juney au vârste între 18 şi 45 de ani, iar pe mulţi i-a agăţat în cluburi, la cumpărături sau în staţiile de autobuz. Britanica este flatată că mulţi nu-i dau mai mult de 35 de ani şi asta pentru că sunt atraşi de felul ei de a fi, pentru că ştie să se bucure de viaţă, dar şi pentru că urmăreşte emisiuni şi ascultă muzica la modă în rândul tinerilor. „Sunt un spirit tânăr şi cred că vârsta din buletin nu are importanţă”, a mai spus femeia.

image

Juney a început să iasă cu bărbaţi mai tineri decât ea după ce a împlinit 30 de ani. FOTO Daily Mail 

Decalogul după care se ghidează „femeia-pumă”

1. Evită tipii cu care te combini doar o noapte
2. Nu te lăsa impresionată de replicile de agăţat
3. Dacă nu sunt buni la pat, ajută-i să devină pricepuţi
4. Lasă-i pe ei să plătească la întâlniri
5. Alege un băiat interesat de lucruri care îţi plac şi ţie
6. Fii pregătită pentru scene de gelozie
7. Dacă vrei o relaţie serioasă, spune-i asta de la început
8. Caută informaţii despre ei pe site-uri de întâlniri ca să vezi dacă nu-ţi vânează averea 
9. Oamenii te vor judeca, dar invidia lor te va face să te simţi mai puternică
10. Nu uita că pentru tânărul care te-a ales contează felul tău de a fi, nu vârsta
 

Viață de cuplu


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri