Jucăriile sexuale favorite ale femeilor, în funcţie de zodie: instrumente erotice care pot face sexul incendiar VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Folosirea jucăriilor sexuale poate fi o modalitate bună de alunga monotonia din viaţa de cuplu, iar cum Ziua Îndrăgostiţilor bate la uşile dormitoarelor, instrumentele erotice pot deveni cadouri ideale pentru reprezentantele sexului frumos, mai ales dacă sunt alese în funcţie de influenţele astrologice şi dorinţele nativelor.

Cadourile de Ziua Îndrăgostiţilor, sărbătoare de care ne desparte o săptămână, ridică multe probleme pentru unii bărbaţii, care vor să îşi surprindă iubita cu ceva mai mult decât o floare. Cum această zi închinată iubirii este un prilej bun pentru condimentarea vieţii sexuale, jucăriile erotice sunt cadouri perfecte, mai ales că, în acest caz, ambii parteneri se bucură de beneficii.

Află, cu această ocazie, ce instrumente erotice sunt pe placul femeii din viaţa ta, în funcţie de zodia sub care este născută:

Femeia Berbec şi jocurile de putere

Chiar dacă femeile Berbec sunt, de obicei, pline de energie în dormitor. O rolă de bandă adezivă în culoarea favorită şi un bici ar putea să schimbe total atmosfera în dormitorul acestor native, cărora le place la nebunie să îşi supună partenerul, dar şi să fie la rândul lor supuse, potrivit publicaţiei „Your Tango”.

Taur

Femeile Taur sunt extrem de pasionale şi îşi dau foarte tare silinţa când vine vorba de plăcerea partenerului. Au foarte multe de oferit şi sunt fanele activităţilor senzuale. De aceea, un set de uleiuri aromate de masaj, o pudră de corp cu aplicator din pene fine la capăt şi o eşarfă cu care partenerul ar putea să îi acopere ochii vor transforma preludiul într-o scenă extrem de excitantă.

Gemeni

Îndrăzneţele şi inovativele femei Gemeni sunt mereu gata să încerce ceva nou. Cum nu este uşor să surprinzi o persoană care a încercat cam tot ce putea în dormitor, dopurile anale cu capăt în formă de inimioară pot fi cadouri potrivite, mai ales cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor.  

image

Rac

Deşi femeile Rac au o latură conservatoare, în intimitate sunt surprinzător de pasionale. Pentru că preludiul este foarte important pentru aceste native, uleiurile afrodiziace, alături de pernuţele pentru masaj care se pot încălzi, sunt un dar ideal.

Pămătuf erotic pentru femeia Leu

Leii sunt plini de încredere în sine în toate ariile vieţii lor, iar intimitatea nu face excepţie. Cu toate acestea, pentru că vor să fie sigure de succesul lor, preferă să adopte „mişcări” pe care deja le cunosc şi stăpânesc. Pentru condimentarea vieţii sexuale, femeile Leu se vor bucura cu siguranţă de o cravaşă cu pene inspirată din cărţile „50 de umbre ale lui Grey”.

Fecioară

Pentru Fecioare, un set de baie erotic, care conţine, pe lângă clasicul burete de baie, un set de vibratoare, unul anal, unul vaginal, rezistente la apă, este un cadou perfect. În plus, aceste native nu vor fi deloc egoiste şi vor avea grijă ca darul lor să aducă beneficii şi partenerului.

Balanţă

Femeile Balanţă sunt extrem de inventive şi deschise când vine vorba de sex, iar o pereche de chiloţei cu vibrator încorporat, pe care să îi poată purta la cina de Ziua Îndrăgostiţilor, în oraş, le vor da pe spate.

Femeia Scorpion, amatoare de cătuşe

Pentru femeile Scorpion, extrem de sălbatice în aşternuturi, cătuşele dau întotdeauna rezultate. Fie că sunt ele cele care domină, un rol ideal pentru aceste native, fie că sunt dominate, dorinţele lor sexuale se intensifică atunci când folosesc aceste instrumente erotice. 

Săgetător

Singurul lucru la fel de important ca independenţa, pentru femeile născute sub semnul Săgetătorului, este aventura. Mai ales când vine vorba de sex. Aceste native nu vor spune nu unui set de bile vaginale.

Capricorn 

Femeile Capricorn îşi găsesc cu mare greutate o persoană care să ţină pasul cu ele în dormitor. De aceea, o jucărie sexuală doar pentru ele este cu cadou cu care nu puteţi da greş. Un vibrator pentru clitoris, rezistent la apă, este o soluţie potrivită în caz că vă simţiţi lipsiţi de inspiraţie.

Femeia Vărsător şi aventura din leagăn

Vărsătorii sunt plini de imaginaţie, iar în dormitor nu lasă niciodată plictiseala să se instaleze. Femeile născute în această zodie vor fi foarte încântate să îşi petreacă Ziua Îndrăgostiţilor într-un leagăn erotic, care se poate agăţa şi de uşă, în timp ce partenerul poate găsi cele mai interesante modalităţi de stimulare.

Peşti

Femeile Peşti nu vor putea să spună nu unui joc seducător, care include explorarea fetişurilor sexuale. Cătuşe, pămătuf erotic, experienţe sado-masochiste cu ceară, un bici, toate acestea le vor „aprinde” pe nativele acestei zodii.

image
Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite