3 femei vorbesc despre jucăriile lor sexuale preferate: „Îl folosesc când mă masturbez, când fac sex şi uneori chiar şi când stau pur şi simplu prin casă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vibratoarele favorite ale Alexandrei FOTO refinery29.com
Vibratoarele favorite ale Alexandrei FOTO refinery29.com

Jucăriile sexuale sunt nelipsite din noptierele femeilor îndrăzneţe, care îşi doresc să afle cât mai multe despre modul în care funcţionează corpul lor când vine vorba de plăcere. Fiecare femeie, însă, are propriul mecanism al sexualităţii şi nevoi diferite, dar companiile producătoare de jucării sexuale s-au adaptat cerinţelor doamnelor şi au creat nenumărate tipuri de vibratoare.

Jucăriile sexuale devin tot mai populare în rândul reprezentantelor sexului frumos, care se deschid posibilităţii de a-şi explora sexualitatea cu ajutorul unui dispozitiv erotic. Publicaţia online efinery29.com a realizat un sondaj la care au participat atât femei singure, cât şi aflate într-o relaţie, cu vârste cuprinse între 23 şi 44 de ani, care au fost de acord să vorbească despre jucăriile sexuale care le sunt periodic de ajutor în dormitor.

Julie are 23 de ani, este heterosexuală şi se află într-o relaţie. Tânăra îşi descrie vibratorul preferat drept o investiţie grozavă. „Îl folosesc în primul rând extern, pentru stimulare clitoridiană, în pat, dar uneori îl iau şi cu mine la duş. Am învăţat să îl folosesc şi atunci când fac sex cu iubitul meu. E mai greu, dar foarte eficient, mai ales pentru că are viteze diferite”, a mărturisit tânăra.

image

Vibratorul folosit de Julie FOTO refinery29.com

Alexandra, o altă participantă la studiu, este heterosexuală, are 25 şi de ani şi nu este într-o relaţie. „Eu folosesc «Iepuraşul». Am vrut neapărat unul silenţios, rezistent la apă, să îmi ofere o stimulare clitoridiană foarte bună şi să fie la un preţ rezonabil. Cel pe care l-am ales este destul de bun. Are şi o funţie pentru masaj, dar cred că vaginul meu nu este destul de sensibil. Îl folosesc de cele mai multe ori singură, dar şi fostului meu iubit îi plăcea să ne jucăm cu el din când în când”, a povestit Alexandra. „Mai folosesc un vibrator, „Stroin Eins”, pe care îl las să-şi facă treaba în timp ce eu pur şi simplu stau. E foarte bun, dar nu e un penis adevărat. Folosesc adesea şi un dop anal, împreună cu lubrifiant, care îmi place la nebunie. Îl folosesc când mă masturbez, când fac sex şi uneori chiar şi când stau pur şi simplu prin casă. E jucăria mea favorită”, a mai declarat tânăra. 

image

Shawne are gusturi diverse FOTO refinery29.com

Shawne are 23 de ani şi spune că este pansexuală (n.r. atracţie sexuală, dorinţă sexuală, dragoste romantică sau atracţie emoţională faţă de persoane de toate felurile, indiferent de gen, naţionalitate, condiţie socială ori religioasă). Deomcadată tânăra nu are o relaţie. „Îmi place la nebunie cum se simt vibratoarele realistice şi contrastul dintre senzaţiile naturale ale corpului meu, amplificate de accesoriile sexuale. Pentru penetrare, dildo-urile sunt perfecte şi sunt singurele jucării care mă fac să ejaculez. Un vibrator de mărime medie şi rigid e pe gustul meu. Nu îmi plac cele curbate”, s-a destăinuit  Shawne.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite