Iubire regăsită după 70 de ani: un veteran de război şi-a reîntâlnit marea dragoste, iar acum vor petrece împreună Ziua Îndrăgostiţilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 93 de ani, Norwood Thomas, un veteran de război din SUA care a luptat în Al Doilea Război Mondial, şi-a regăsit marea iubire, o tânără de 17 ani pe care a cunoscut-o la Londra pe când era doar un soldat speriat de 21 de ani.

Veteranul de război Norwood Thomas, de 93 de ani, s-a îndrăgostit nebuneşte în urmă cu peste 70 de ani, când se afla în Londra ca paraşutist, după ce Statele Unite ale Americii s-au alăturat Aliaţilor în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. 

Aici a cunoscut-o pe Joyce Morris, care are astăzi 88 de ani, şi s-au îndrăgostit nebuneşte. După terminarea războiului, Thomas s-a întors în SUA, dar a ţinut legătura cu Joyce prin intermediul scrisorilor pline de dragoste. La un moment dat, Thomas a rugat-o pe aceasta să vină în SUA şi a cerut-o de soţie, dar Joyce a înţeles, din greşeală, că acesta îşi găsise pe altcineva, aşa că nu i-a mai răspuns la scrisori, informează publicaţia The Guardian. Fiecare s-a căsătorit în cele din urmă cu altcineva. 

Soţia lui Thomas a murit în 2001, iar Joyce a divorţat de partenerul ei după 30 de ani. Ea a fost cea care i-a cerut unuia dintre copiii ei să caute pe internet informaţii despre iubitul din tinereţe. I-au găsit numele într-un articol publicat de un ziar din Virgina, SUA, unde locuieşte Thomas. 

Foştii îndrăgostiţi şi-au vorbit şi s-au revăzut după 70 de ani prin Skype, iar după ce povestea lor emoţionantă a apărut în presa americană, sute de oameni au donat bani pentru a-l ajuta pe Thomas să călătorească în Australia, Adelaide, unde locuieşte în prezent fosta sa mare iubire.

Miercuri, 10 februarie, foştii îndrăgostiţi s-au îmbrăţişat după mai mult de 70 de ani, pentru că Thomas a ajuns în Adelaide, Australia. „Cred că este cel mai frumos lucru care putea să mi se întâmple”, a spus bătrânul, aşa cum s-a văzut în emisiunea de televiziune care a relatat povestea celor doi. „Dumnezeule, vom petrece două săptămâni minunate”, i-a răspuns încântată Joyce. Cei doi au declarat că au de gând să petreacă împreună Ziua Îndrăgostiţilor.

Viață de cupluPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite