Istoria sexuală de la Jocurile Olimpice: sex cu trei femei pe zi şi ediţia la care şase atleţi au organizat o orgie în piscină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiecare ediţie a Jocurilor Olimpice are şi o faţă mai puţin cunoscută publicului, conturată însă de poveştile sexuale care au loc în Satul Olimpic. De-a lungul timpului, chiar sportivii au dezvăluit unele dintre cele mai picante întâmplări de la Olimpiade.

Primul record de la Jocurile Olimpice de la Rio 2016 a fost atins atunci când au fost împărţite 450.000 de prezervative în Satul Olimpic. Sunt aproximativ 10.500 de participanţi la Rio aşadar 42 de prezervative pentru fiecare. Numărul total al acestora s-a triplat faţă de acum câţiva ani, dat fiind faptul că acum patru ani sportivii au primit în total 150.000 de prezervative.

La Jocurile Olimpice de la Seul din 1988 au fost împărţite aproximativ 8.500 de prezervative. Multe dintre acestea au fost găsite aruncate pe acoperişurile vilelor din Satul Olimpic în care erau cazaţi participanţii, conform foxsports.com. În 1992 au fost împărţite aproximativ 15.000 de prezervative.
La Jocurile Olimpice de la Sydney, în Australia, au fost distribuite 70.000 de prezervative, însă nu au fost suficiente şi a fost nevoie de mult mai multe. La Jocurile de vară de la Atena, din 2004, 130.000 de prezervative au fost oferite participanţilor.

David Culbert, fost olimpic şi comentator sportiv, a precizat că deşi cantitatea de prezervative despre care se vorbeşte întotdeauna pare mai degrabă o strategie de marketing, numai bună de exploatat în presă, au ieşit la iveală şi întâmplări care te fac să crezi că Satul Olimpic de transformă într-un mare bordel.

„La aceste Jocuri Olimpice, cei mai mulţi participanţi au o anumită atitudine. Ce se întâmplă în Satul Olimpic rămâne în Satul Olimpic, dar au fost şi unii dispuşi să împărtăşească experienţele fericite pe care le-au avut acolo“, relevă comentatorul sportiv.

Momente cheie în istoria sexului la Jocurile Olimpice

Soci 2014

Utilizarea aplicaţiei Tinder în satul sportivilor a fost o adevărată revelaţie pentru participanţi. Sportivul american Jamie Anderson în timpul jocurilor de la Sochi ara foarte încântat de acest lucru spunând că aşa au trecut la un alt nivel. Acolo au fost puse la dispoziţie peste 100.000 de prezervative. Anderson a spus că în cele din urmă şi-a şters contul că îi distrăgea atenţia. Aşa a şi reuşit să câştige medalia de aur.

Londra 2012

Dacă la Soci a fost în vogă Tinder, la Londra celebră a fost aplicaţia de dating Grindr. Imediat cum participanţii au început să ajungă la Londra, aplicaţia a început să fie accesată de tot mai multe persoane.

Câţiva atleţi, majoritatea americani, au dezvăluit mai multe amănunte picante din culisele Jocurilor Olimpice. Jucătoarea americană de fotbal Hope Solo a afirmat că a văzut câţiva atleţi în timp ce făceau sex, la doar câteva zile de la deschidere. La rândul lui, înotătorul Ryan Lochte afirma la acel moment că la ultimele Jocuri la care participase avea iubită, ceea ce considera că a fost o mare greşeală. La Olimpiada de la Londra a fost singur şi s-a bucurat din plin de libertatate, după cum declara încântat că şi-a făcut profil pe Tinder, unde a descoperit o mulţime de femei frumoase.

Vancouver 2010

Televiziunea ESPN relata că şase atlete au organizat o orgie într-o piscină din afara Satului Olimpic de la Jocurile de Iarnă organizate la Vancouver, în Canada, eveniment sportiv unde le-au fost împărţite sportivilor peste 1000.000 de prezervative. La petrecere ar fi sportivi austrieci, germani şi canadieni.

Beijing 2008

Înotătorul american Michael Phelps, multiplu campion mondial şi olimpic la nataţie, a făcut deliciul presei internaţionale în timpul Jocurilor Olimpice de la Beijing, în China, din 2008, când s-a scris despre relaţia pe care a avut-o cu înotătoarea australiană Stephanie Rice, după ce au fost surprinşi în timp ce se sărutau pasional. Tot legat de Beijing 2008, fostul medaliat la tenis de masă Matthew Syed scria pentru publicaţia „The Times” că respectiva ediţie a Jocurilor Olimpice putea fi comparată cu “o sărbătoare a sexului”. La rândul ei, jucătoarea americană de fotbal Hope Solo mărturisea că a reuşit să strecoare în Satul Olimpic un bărbat celebru, cu care a făcut sex, fără să dezvăluie despre cine a fost vorba. În schimb, povestit că după ce echipa feminină de fotbal a SUA a câştigat medalia de aur la Beijing, toate fetele au petrecut întrega noapte prin cluburi, în compania actorului Vince Vaughn.

Sydney 2000

După numai o săptămână de la începerea jocurilor, la Sydney au fost nevoie de mai multe prezervative, pe lângă cele 70.000 distribuite iniţial. Aruncătorul american de suliţă Breaux Greer declara pentru ESPN că a avut relaţii intime şi cu trei femei pe zi în timpul Jocurilor. Printre acestea s-au numărat două atlete, o săritoare cu prăjina, o alergătoare în cursa cu obstacole şi o turistă suedeză. Breaux Greer nu a pierdut timpul nici în avionul de întoarcere la Los Angeles. A profitat de faptul că stewardesele i-au aşezat pe toţi atleţii olimpici pe locurile din spate, iar Greer a ajuns în toaleta aeronavei cu o atletă al cărei nume nu a fost dezvăluit.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite