Investiţii de peste 100.000 de euro în modernizarea singurului radio pentru copii şi părinţi din România

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru un public dinamic şi foarte conectat la tehnologia de ultimă generaţie, Itsy Bitsy FM a investit în ultima perioadă în dotarea studioului principal, cu cea mai nouă tehnologie audio, în aplicaţia, care face ca postul să poată fi ascultat oricând şi oriunde, în numărul scurt *ITSY, fiind prima companie media din România, care foloseşte astfel de număr scurt.

Itsy Bitsy FM este primul radio din România, care şi-a echipat studioul de emisie cu ultima tehnologie audio over IP. Aparatura a fost achiziţionată de la producătorul American Wheatstone. Investiţia de peste 75.000 euro se traduce în beneficii concrete pentru ascultători: calitatea sunetului mult mai bună prin ultimul model de procesor de sunet de la ORBAN, o conectare mai bună cu realizatorii, un număr mai mare de invitaţi în studio etc.

Cu un sunet atât de bun, radioul copiilor şi părinţilor trebuie să ajungă la toţi ascultătorii, aşa că tocmai s-a lansat aplicaţia Itsy Bitsy FM, care poate fi acum descărcată gratuit, din Google Play sau App Store pe telefonul oricui. Cu un simplu click pe telefon oricine poate asculta live muzica preferată, emisiunile pentru părinti sau copii, poate intra în direct la radio în discuţii cu personajele preferate, poate asculta poveşti şi podcasturi despre dezvoltarea şi sănătatea întregii familii. În secţiunea specială dedicată copiilor„Cântece şi Poveşti”, se găsesc cele mai îndrăgite melodii de la radio şi o mulţime de poveşti perfecte pentru ritualul de seară.

Imagine indisponibilă

Itsy Bitsy FM este primul post de radio din România, care foloseşte un număr scurt Star Number. De acum înainte, ascultătorii pot contacta rapid şi simplu radioul lor preferat, prin apelarea numărului *ITSY adică *4879. Numărul poate fi apelat la nivel naţional (tarif normal în reţea). În plus, Itsy Bitsy FM este primul post de radio din România prezent în aplicaţia mobilă Star Phone, care oferă o conexiune simplă şi rapidă cu utilizatorii. 

"Mereu am căutat să răspundem nevoilor ascultătorilor noştri mari şi mici. Între radiourile româneşti, la Itsy Bitsy FM avem publicul cel mai dinamic, activ şi conectat la tehnologie. Acum ne-am modernizat şi suntem în pas cu publicul, avem o conexiune şi mai puternică cu ascultătorii noştri mari şi mici. "declară fodatoarea Itsy Bitsy, Nadia Tătaru.

*********

Despre ITSY BITSY - Brandul ITSY BITSY include singurul post de radio din România pentru părinţi şi copii, www.itsybitsy.ro şi evenimente pentru timpul liber în familie. Itsy Bitsy FM emite în prezent în Bucureşti şi în peste jumătate din teritoriul României. Itsy Bitsy a obţinut pentru părinţi şi copii zi liberă naţională de 1 Iunie. 

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite