Întrebări sexuale pe care ţi-e ruşine să le exprimi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ai avut vreodată întrebări legat de sex, de excitare sau orice altceva privind viaţa intimă pe care nu ai ştiut cum să le exprimi sau ţi-a fost ruşine să le spui cu voce tare? Ei bine, nu eşti singura.

1. De ce când fac sex, îmi pierd interesul pe parcurs?

„Uneori când fac sex cu soţul sunt foarte excitată la început, apoi îmi pierd interesul şi tot ce îmi doresc este ca el să ajungă la orgasm şi să terminăm. Este normal?”. Dacă situaţia este doar ocazională, atunci nu se pune problema de disfuncţii sexuale nediagnosticate.  Poate că soţul tău face anumite mişcări, atunci când se menţine excitarea, pe care nu le mai face în situaţia descrisă mai sus. Cunoaşterea corpului şi comunicarea dorinţelor şi a nevoilor sunt extrem de importante, când vine vorba de sex. Dacă îţi pierzi interesul, lasă-l să ştie.

2. Uneori, după sex plâng. E jenant, dar este normal?

Este absolut normal! Sexul poate declanşa o serie de emoţii intense, de la euforie la tristeţe sau chiar mânie. În timpul contactului fizic, organismul eliberează neurochimicale, cum ar fi oxitocina, dopamina şi noradrenalina, care pot activa o serie de emoţii neaşteptate, puternice. Cu toate acestea, în cazul în care depresia de după sex este constantă, fiind catalogată drept severă, discută cu medicul tău sau cu un terapeut sexual.

Descoperă şi alte întrebări sexuale pe care ţi-e ruşine să le exprimi pe clickpentrufemei.ro.

Top 4 poziţii sexuale care te ajută să NU rămâi însărcinată
6 greşeli imense pe care le poţi face după sex

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite