În culisele petrecerilor sexuale organizate de unul dintre cele mai mari cluburi erotice: cum sunt selectaţi doritorii de senzaţii tari FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Killing Kittens organizează petreceri şi la New York, Toronto şi Ibiza. FOTO Twitter/Ibiza
Killing Kittens organizează petreceri şi la New York, Toronto şi Ibiza. FOTO Twitter/Ibiza

Killing Kittens, o reţea internaţională de cluburi erotice fondată de britanica Emma Sayle, fostă colegă de facultate cu nimeni alta decât Ducesa de Cambridge, a deschis o nouă locaţie la Manchester, în weekend. Cu peste 45.000 de membri în toată lumea, cluburile sunt renumite pentru petrecerile pe care le organizează, care se transformă în adevărate orgii sexuale.

Reţeaua de cluburi erotice Killing Kittens atrage tot mai mulţi adepţi şi pentru a face faţă cererilor, fondatoarea afacerii, britanica Emma Sayle, a inaugurat în weekend o nouă locaţie în Manchester.

Numai în Marea Britanie sunt 10.000 de persoane înscrise pe listele de membri, din cei 45.000 din toată lumea. Selecţia petrecăreţilor dornici de senzaţii tari se face în funcţie de anumite reguli. Astfel, este permis numai accesul cuplurilor sau femeilor singure, cu vârsta între 18 şi 45 de ani, aspectul fizic atrăgător fiind decisiv pentru participarea la orgii. 

Noul club, botezat „Camera Interzisă”, a fost amenajat într-o veche filatură de bumbac şi îşi aşteaptă oaspeţii în mai multe încăperi tematice, a declarat managerul Louise Blakeley Taylor pentru publicaţia „Daily Mirror”. 

Până acum, organizatorii au preferat să dezvăluie locul de desfăşurare al evenimentelor numai membrilor, cu puţin timp înainte ca acestea să aibă loc, aşa cum s-a întâmplat la Londra. Acesta este însă primul club din Marea Britanie a cărui locaţie va fi cunoscută, chiar dacă pentru început clienţii obişnuiţi au fost nevoiţi să găsească singuri clădirea care găzduieşte petrecerile Killing Kittens, undeva în partea de nord a oraşului. Membrii care nu vor să fie recunoscuţi au voie să poarte măşti, iar la o petrecere iau parte între 30 şi 50 de oameni. 

club erotic daily miror

FOTO mirror.co.uk

Camere de joacă dotate cu paturi imense 

Clubul este animat de spectacole erotice şi de cabaret, menite să destindă atmosfera care se încinge cu adevărat abia după ora 23:00. Cuplurile excitate se îndreaptă spre camerele de joacă, aşa cum sunt numite, unde se află paturi imense, care pot fi însă mutate cu uşurinţă în funcţie de câte persoane intră înauntru. Camerele nu au uşi, ci sunt despărţite de zona principală a clubului cu draperii, aşa că oricine pofteşte poate să arunce un ochi la ce se întâmplă. Clubul are şi o colivie făcută pe comandă, cu pernuţe din piele şi catifea, în care pot să încapă 4 persoane, pe lângă oglinzile uriaşe şi pereţii căptuşiţi cu catifea.

club erotic daily miror

FOTO mirror.co.uk

„Camera Interzisă” va găzdui evenimente diverse, de la seri de cabaret până la cursuri de masaj erotic şi seri de masturbare în cuplu. De regulă, membrii care iau parte la petrecerile Killing Kittens nu au mai mult de 45 de ani şi trebuie să arate foarte bine, dar ocazional sunt organizate şi petreceri pentru persoane de peste 45 de ani.

club erotic daily mirror

FOTO mirror.co.uk

Sexhibition Expo, trei zile în lumea sexului

Concidenţă sau nu, tot în acest weekend, la Manchester, a avut loc şi unul dintre cele mai mari festivaluri sexuale din lume, Sexhibition Expo, care oferă cursuri de bondage pentru începători, ateliere de jocuri erotice cu ceară şi zeci de expoziţii de accesorii erotice cu vânzare. Tema ediţiei de anul acesta a fost inspirată de seria de cărţi erotice „Fifty Shades of Grey”, după care a fost realizată şi pelicula cu acelaşi nume. Timp de trei zile, vizitatorii au participat la evenimente pe teme sexuale, unde bărbaţii, de exemplu, au putut să înveţe de la actriţe porno profesioniste diverse tehnici sexuale menite să le ofere plăceri nebănuite partenerelor.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite