Horoscop. Zodii care se potrivesc pentru o căsnicie fericită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop. Astrologii spun că există compatibilităţi între zodii în ceea ce priveşte relaţiile de lungă durată şi au făcut o listă cu zodii care se potrivesc.

Iată cum ar arăta perechile perfecte, zodii care se potrivesc: 

Berbec. Zodii care se potrivesc cu berbecul sunt Gemeni, Leu, Săgetători, Vărsător. Astrologii spun că perechea ideală este între un berbec şi Gemeni. Amândoi sunt dominaţi de curiozitate, iar Berbecului îi poate fi domolită pofta de dominare doar de Gemeni. 

Taur. Cele mai bune zodii cu care se potrivesc sunt Rac şi Fecioară. De asemenea, pentru familii fericite ar mai putea face pereche cu cei din Capricorn sau Peşti. 

Gemeni. Zodii care se potrviesc cu Gemenii sunt Leul, Berbecul şi Balanţa. De asemenea, astrologii mai spun şi că Gemenii pot face o pereche foarte frumoasă şi cu Vărsătorii.  

Rac. Cele trei zodii potrivite pentru Rac sunt Peştii, Scorpionii şi Taurii. Pe lângă aceste zodii, Racul s-ar mai potrivi cu Fecioarele sau tot cu un Rac. Cu peştii ar face un cuplu sensibil, cu multe vise, afectuos. 

Leu. Ar putea forma un cuplu perfect cu Săgetătorul şi Berbecul. De asemenea, ar putea avea o căsnicie bună şi alături de Gemeni sau Balanţă 

Fecioara. Zodiile potrivite pentru Fecioare ar fi Capricornii sau Taurii. De asemenea, pot face casă bună şi cu Fecioarele, Racii sau Scorpionii.

Zodii care se potrivesc. Capricornii fac casă bună cu Fecioara şi Scorpionul

Balanţa. Astrologii spun că Balanţele pot face un cuplu ideal cu Gemeni sau Leu. Opţiunea a doua ar fi cu un Săgetător sau un Vărsător. 

Scorpion. Pot trăi fericiţi alături de cei din zodiile Peşti, Rac sau Capricorn. Ca opţiunea a doua ar putea fi şi cineva din zodia Fecioară. 

Săgetător. Pot fi extrem de fericiţi într-o relaţie alături de un Vărsător, Berbec sau Leu. Opţiunea a doua poate fi pentru Balanţă. 

Capricorn. Zodiile care se potrivesc cu acest semn zodiacal sunt Fecioară şi Scorpioni. Opţiunea a doua sunt pentru semnele Taur, Peşti şi foarte rar tot Capricorn. 

Vărsător. Căsnicia ideală ar putea fi alături de Berbec sau Gemeni, iar opţiunea secundă sunt pentru Balanţă sau Săgetător. 

Peşti. Căsnicia perfectă este alături de Taur sau Rac. Următoarele opţiuni ar fi Scorpion, Capricorn şi foarte rar tot Peşti. 

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite