Greşelile la care este predispusă fiecare zodie când se implică într-o relaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Racii au emoţii intense şi pot scăpa foarte uşor situaţia de sub control
Racii au emoţii intense şi pot scăpa foarte uşor situaţia de sub control

Caracteristicile astrologice predispun fiecare zodie la greşeli pe care au tendinţa de a le repeta de fiecare dată când se implică într-o nouă relaţie amoroasă. Fie că-şi domină partenerul, se pun pe plan secund sau nu-şi acceptă vulnerabilităţile, fiecare persoană are de învăţat o lecţie a convieţuirii în doi.

Berbec

Berbecii iubesc să îşi petreacă timpul cu prietenii, dar de multe ori acest lucru înseamnă şi neglijarea partenerului de viaţă, scrie yourtango.com  

Taur

Taurul se concentrează prea mult pe relaţie şi tinde să-şi sufoce partenerul. Încercaţi să menţineţi ritmul şi lăsaţi lucrurile să se întâmple de la sine.

Gemeni

Trebuie să înveţi cum să ai grijă de tine înainte de a avea grijă de o altă persoană. Acesta este lecţia Gemenilor atunci când vine vorba de relaţii.  

Rac

Racii au emoţii intense şi se ataşează emoţional foarte uşor. Este important să aveţi activităţi comune cu partenerul, dar trebuie să vă alocaţi timp şi pentru voi înşivă.

Leu

Leii trebuie să înveţe să nu-şi mai domine partenerul. Lăsaţi-i loc să-şi arate punctul de vedere şi să-şi exprime personalitatea fără a se simţi constrânşi.

Fecioară

Fecioarele nu îndrăznesc să spună partenerului ce le lipseşte, ceea ce poate duce la probleme în relaţie. Exprimaţi-vă dorinţele şi nevoile voastre, doar aşa relaţia va evolua.

Balanţă

Balanţele tind să abandoneze corabia prea uşor. Dacă ceva nu merge bine, consideră că relaţia s-a încheiat şi nu depun niciun efort pentru a remedia lucrurile. Asiguraţi-vă că discutaţi problemele cu partenerul înainte de a lua decizia de a vă despărţi.

Scorpion

Scorpionilor le place să se autosaboteze. Amintiţi-vă că meritaţi să fiţi fericiţi şi că este bine să vă bazaţi pe oamenii care vă iubesc. Odată ce aţi învăţat acest lucru, veţi fi capabili să funcţionaţi într-o relaţie sănătoasă.

Săgetător

Păstraţi distanţa atât cu prietenii cât şi cu partenerul de viaţă. Încercaţi să stabiliţi o conexiune reală şi acceptaţi-vă vulnerabilităţile.

Capricorn

Nu le daţi celorlalţi nicio şansă pentru a vă demonstra că merită atenţia voastră. Treceţi cu uşurinţă de la un partener la altul. Luaţi-vă timp să cunoaşteţi o peroană înainte de a decide să nu-i mai răspundeţi la telefon.

Vărsător

Dacă sunteţi Vărsător, aveţi tendinţa de a lăsa lucrurile din trecutul dvs. să vă ruineze viitorul. Învaţă să păstrezi aceste lucruri în trecut! Odată ce îţi dai seama că trebuie să te bucuri de prezent, vei putea să întâlneşti pe cineva nou şi minunat.

Peşti

Sunteţi vulnerabili atunci când vine vorba de dragoste şi, de cele mai multe ori, faceţi alegeri greşite. Încercaţi să nu vă focalizaţi toată energia către partener şi să nu vă mai puneţi pe plan secund.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite