FOTO VIDEO A ridicat haltere până în ajunul naşterii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meghan Leatherman, o americancă în vârstă de 33 ani, a continuat să ridice greutăţi inclusiv în timpul cât a fost gravidă, fără să-i fie teamă ca ar putea să-şi pună copilul în pericol.


 Ba chiar, Meghan a reuşit să-şi doboare recordul personal şi să ridice 97.5 kilograme, cu numai trei zile înainte să nască, conform publicaţiei „Daily Mail“. 

Pe lângă mersul la sală de patru ori pe săptămână, femeia, cu o condiţie fizică de invidiat, a continuat să-şi plimbe câinele câte şase kilometri şi jumătate pe zi şi să practice alpinismul o dată pe săptămână,.

image

Femeia originară din Phoenix, Arizona, a dat naştere, pe 3 mai, unei fetiţe sănătoase, şi speră să se întoarcă săptămâna viitoare la sala de forţă. Deşi comportamentul său s-a lovit de dezaprobarea celor din jur, Meghan a declarat că atât ea, cât şi bebeluşul său sunt sănătoşi şi că, datorită sportului, a avut o naştere foarte uşoară. 



Acesta nu este primul caz al unei pasiuni duse la extrem. O gravidă din SUA a stârnit, în septembrie 2013, un val de proteste pe Facebook, după ce a publicat o serie de fotografii în care apare ridicând greutăţi de zeci de kilograme.

Deşi este gravidă în opt luni şi jumătate, Lea-Ann Ellison, o culturistă în vârstă de 35 de ani, nu a vrut să stea departe de haltere, petrecându-şi chiar şi ultima lună de sarcină în sala de antrenamente.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite