Fetişul sexual care omoară sute de bărbaţi în fiecare an. Vârstele practicanţilor înfocaţi sunt cuprinse între 12 şi 25 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Twitter
FOTO Twitter

Fetişurile sunt, de multe ori, privite cu ochi răi de societate, fiind considerate adevărate perversiuni, devianţe sexuale. Chiar dacă unele dorinţe sunt, deşi neobişnuite, absolut inofensive, există situaţii extreme în care oamenii sunt puşi în pericol de moarte.

Un fetiş sexual extrem de periculos este asfixofilia, plăcerea de a fi strangulat în timpul actului sexual, care constă, mai exact, în privarea temporară de oxigen pentru sporirea plăcerii sexuale. Potrivit psihanaliştilor, în unele cazuri, acest comportament este o cale prin care persoanele masochiste se autopedepsesc pentru dorinţele nefireşti, precum cele incestuase, dar şi pentru plăcerea de a se masturba. O altă teorie defineşte acest comportament drept o urmare a unei atitudini rigide sau punitive din partea părinţilor, persoanele asfixofile asociind, în viaţa adultă, pedeapsa cu sexualitatea.  

Potrivit publicaţiei online „Your Tango”, sute de persoane îşi pierd anual viaţa din cauza axfisierii în timpul sexului. Una din victimele celebre a acestui fetiş extrem este actorul american şi expertul în arte marţiale David Carradine (foto), care a fost găsit mort în 2009 într-un hotel din Thailanda, 

image

spânzurat cu un şiret de pantofi, pe care îl avea legat şi în jurul testiculelor. 

   

Practicanţii acestui fetiş sexual susţin că prin axfisiere obţin un orgasm mult mai intens. „Este ca şi cum ai face sex după ce ai luat Ecstasy”, spune doctorul John Sims de la Spitalul General din Massachusetts, explicând că această experienţă nu are în prim plan dorinţa de sufocare, ci dorinţa de a amplifica plăcerea sexuală. 

Cel mai adesea, bărbaţii cu vârste între 12 şi 25 de ani sunt asfixofili, mulţi dintre aceştia folosind lenjerie intimă feminină în timp ce se sufocă pentru obţinerea plăcerii. Alţii apelează la pungi din plastic şi funii pe care le leagă în jurul gâtului, pe care intenţionează să le desfacă după orgasm. În multe cazuri, însă, practicanţii care apelează la această tehnică în timpul masturbării leşină din cauză că lipsei de oxigen şi mor axfisiaţi.

Anual, între 500 şi 1000 de bărbaţi doar din Statele Unite mor din cauza asfixofiliei, dar, în ciuda indiciilor, aceste decese sunt de multe ori declarate sinucideri. 

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite