După câte întâlniri este cel mai indicat ca femeia să facă sex cu noul iubit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Părem o pradă prea uşoară/Fetelor, să nu cedaţi din prima seară“ spune cântăreaţa Cream într-un cântec, iar recent s-a aflat şi la a câta întâlnire este recomandat ca o doamnă sau domnişoară să-i cedeze lui Făt-Frumos dacă vrea şansa unei relaţii serioase.

Când este cel mai potrivit moment pentru ca o femeie să facă sex pentru prima dată cu un nou partener? Iată o întrebarea la care reprezentantele sexului frumos şi-ar dori un răspuns care să le ofere măcar o speranţă că relaţia aflată la început ar putea avea şanse mai mari de a rezista, cu condiţia să ajungă în dormitor după un anumit număr „magic“ de întâlniri.

În încercarea de a afla un răspuns la acestă întrebare s-a realizat studiul Time Out’s Global Dating Survey, cu participarea a 11.000 de persoane din toată lumea, care a luat în calcul preferinţele legate de cum ar trebui să decurgă primele întâlniri cu un nou partener, ceea ce le place sau le displace la persoana abia întâlnită etc. Conform cercetării, cel mai indicat moment ca o femeie să facă sex cu un nou partener ar fi la a patra întâlnire. 

Pe de altă parte, un studiu realizat în SUA, în 2013, arăta că americanii au o percepţie puţin diferită a acestei probleme. Mai exact, 40% din americani consideră de bun-simţ ca o femeie să aştepte între 2 şi 5 întâlniri pentru a face sex, în timp ce britanicii s-au oprit la cinci întâlniri, după cum notează Business Insider.
 

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite