Dulce răzbunare: cele mai inventive şi amuzante moduri în care s-au răzbunat cei trădaţi în amor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO estovalelapena.com
FOTO estovalelapena.com

Răzbunarea pare că mai îndulceşte vestea că iubirea vieţii tale te-a înşelat. Uneori, ideile de răzbunare puse în practică de cei trădaţi în amor ar putea fi oricând transformate în scenariile de succes ale unor filme de comedie.

Dezamăgirea şi furia celor care află că au fost înşelaţi de soţi, soţii sau iubiţi devin adesea adevărate „muze“ malefice, cu urmări nu tocmai blânde pentru infideli. Iată câteva dintre cele mai amuzante sau inventive moduri în care persoanele înşelate au ales să se răzbune pe jumătaţile lor, trecute în revistă de Woman's Health: 

I-a lipit penisul de abdomen

Un american dornic de senzaţii tari, pe nume Donessa Davis, a pus un anunţ pe site-ul Craigslist, în care făcea publică dorinţa sa de a face sex fără obligaţii şi cu alte femei decât soţia. A primit răspuns de la 5 doritoare, cu care a şi avut parte de distracţii sexuale extraconjugale. Soţia însă a aflat, dar în loc să-şi confrunte soţul infidel, a preferat să caute în calculatorul folosit de trădător detalii despre amantele de ocazie şi a pus la cale un plan diabolic. A contactat mai multe dintre femeile cu care soţul se vedea (care au aflat astfel că acesta era căsătorit) şi a rugat-o pe una dintre ele să-i invite soţul la o altă întâlnire fierbinte. Davis a căzut în plasă, iar amanta l-a rugat să încerce ceva mai dur în materie de plăceri carnale, aşa că bărbatul a acceptat să fie înlănţuit cu cătuşe de pat şi să se lase legat la ochi. Numai că în timp ce se afla cu amanta în cameră, în încăpere au mai intrat două dintre fostele iubite de-o noapte şi, împreună, i-au lipit penisul de abdomen cu superglue. Soţia a fost încântată, dar femeile au fost arestate de poliţie şi acuzate de privare de libertate, una dintre ele fiind găsită vinovată şi de atac sexual şi lovire, pentru că ea fusese cea care îl pocnise peste faţă şi îi lipise penisul. Davis a avut nevoie de îngrijiri medicale după incident.

Un Porsche cu mesaj

Bărbaţii sunt foarte ataşaţi de maşinile lor, mai ales când bolidul din dotare îi ajută la „vânătoarea“ de aventuri sexuale. Probabil că aşa se explică şi mesajul zgâriat de femeia trădată pe autoturismul Porsche din imagine:  „Ticălos infidel“

sex

Răzbunare împlinită de peştişorul auriu

O nevastă înşelată din Pasadena, SUA, aflată în plin divorţ cu soţul infidel a decis să-i răpească trădătorului ceea ce ştia că iubeşte mai mult decât anii petrecuţi împreună: şapte dintre peştişorii aurii de care fostul bărbat avea grijă ca de ochii din cap. Bărbatul a chemat poliţia imediat după ce a descoperit furtul. Organele de poliţie au ajuns într-un suflet la casa femeii, însă nu au putut decât să constate dezastrul. Fosta soţie prăjise peştişorii aurii şi mâncase deja trei din cei şapte pe care îi răpise. Purtătorul de cuvânt al poliţiei locale, Vance Mitchell, a declarat pentru un post de televiziune că poliţia nu a putut să o acuze pe femeie de nimic, pentru că peştii erau consideraţi proprietate comună, singura variantă fiind ca fostul soţ să o dea în judecată.

Exerciţii sexuale cu instructorul de fitness

Nici bărbaţii nu se lasă mai prejos în materie de răzbunare. Este cazul unui soţ încornorat din SUA, care a decis să anunţe printr-un afiş lipit la sala de sport unde mergea soţia că unul dintre instructorii de fitness este dispus şi la alt tip de eforturi fizice intense.

„Soţia mea, Lisette, panarama cu Porsche Panamera negru, a fost eleva instructorului Chris timp de 6 ani, timp în care acesta i-a oferit o aventură sexuală şi emoţională, cinci zile pe săptămână, la ora 5:00 după-amiaza. Dacă vă doriţi ca soţia să aibă o aventură, trimiteţi-o la sala lui de gimnastică şi el o să facă sex cu ea. Sunt fericit să scap de această panaramă, care şi-a deschis picioarele pentru o astfel de primată. El a convins-o să-mi ascundă că are o aventură, ca să continue să facă sex cu el.

Richard, soţul norocos care a scăpat de o soţie necredincioasă.

Dacă aveţi întrebări, nu vă sfiiţi să mă contactaţi“,  scria în anunţ, alături de numărul de telefon al bărbatului. 

sex

Caut potaie dispărută

Tot un bărbat trădat de soţie s-a gândit să împânzească oraşul cu afişe în care anunţa că şi-a pierdut câinele. Numai că „potaia“ din imagine era soţia, alături de alte informaţii valoroase, cum ar fi că face parte din rasa Târfă, îi place să amuşine organe sexuale masculine, că răspunde la numele Heather Malone şi că ultima dată a fost văzută în timp ce făcea sex cu Mike Froland.

Găseşte-ţi jumătatea pe PrimaLove

sex
Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite