Ghetele au dat-o de gol: cum şi-a dat seama un bărbat că nevasta îi pune coarne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nevastă infidelă i-a dat soţului de înţeles că-l înşală, oferind indicii în acest sens fără să-şi dea seama de gafa pe care o face. Tânăra femeie i-a trimis soţului mai multe fotografii sexy prin Snapchat, numai că partnerul de viaţă a văzut detaliul care ei i-a scăpat.

Publicaţia Daily Mail a prezentat un caz de infidelitate desprins parcă din filmele de comedie. 

O soţie despre care se ştie că se numeşte Chelsea, din Marea Britanie, plecată într-o deplasare, i-a trimis soţului mai multe poze în care apare numai în lenjerie intimă, folosind aplicaţia Snapchat, dorind să-l asigure că se pregăteşte de culcare şi că este singură cuc în camera de hotel. „Sunt în camera de hotel! Mă duc curând să mă culc“, i-a scris aceasta.

Mare i-a fost mirarea soţiei când soţul i-a răspuns, la scurt timp, cu un mesaj în care o întreba cine mai este cu ea în camera de hotel. 

image
image

FOTO Daily Mail 

Deşi a încercat să se justifice, soţul nu s-a lăsat convins şi a ameninţat-o că sună un avocat ca să divorţeze, dezvăluind şi motivul supărării sale bruşte: „De ce sunt ghetele unui bărbat în cea de-a doua poză? Nu mai pot să trec din nou prin aşa ceva. Sun un avocat“. Povestea infidelei prinse în fapt a devenit viral pe internet, iar unele persoane sunt de părerea că întreaga istorisire este atât de amuzantă încât trebuie să fie o înscenare, notează Daily Mail.

image

Ghetele erau puse sub măsuţa pentru televizor. FOTO Daily Mail 

image
Viață de cuplu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite