De ce tu şi el aveţi nevoi diferite?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu ai nevoie de foarte mult timp la dispoziţie pentru a-ţi da seama dacă tu şi partenerul tău vă mai înţelegeţi sau nu. Dacă nu vă respectaţi reciproc nevoile şi punctele de vedere, aţi putea ajunge la conflicte sau, mai rău, la despărţire.

Nevoia de a fi respectat sau nevoia de a fi iubită

Când au fost puşi să aleagă între a se simţi nerespectat de nimeni sau a fi singur şi fără iubire, 3 din 4 bărbaţi au ales să fie singuri, potrivit ultimelor studii. Poate pare şocant pentru femei, însă alegerea lor demonstrează că un bărbat nu poate fi iubit fără să fie mai întâi respectat pentru ceea ce este. Dornic întotdeauna de afirmare şi apreciere, reprezentantul sexului tare pune pe primul loc demnitatea şi abia apoi sentimentele. Pe de altă parte, femeile sunt firi sensibile, motiv pentru care preferă să fie iubite şi îndrăgite la superlativ.

Nevoia de a comunica în stil diferit

Majoritatea bărbaţilor preferă să comunice cu partenerele lor în timp ce fac unele activităţi comune, ceea ce arată că îşi doresc o persoană la fel de activă ca şi ei. Femeile, în schimb, simt nevoia să comunice cu ajutorul conversaţiilor zilnice, lucru care poate deveni obositor la un moment dat. De aici şi motivul pentru care acestea nu înţeleg cum un bărbat nu poate empatiza cu multitudinea de stări cu care se confruntă.

Descoperă de ce tu şi partenerul tău aveţi nevoi diferite pe clickpentrufemei.ro

5 trucuri pentru o relaţie mai bună

Soluţii pentru o relaţie în criză

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite