Daciana Sârbu a lansat un site de nutriţie, dedicat părinţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daciana Sârbu pozează pentru campania de promovare a site-ului său. FOTO scoalapentrusanatate.ro
Daciana Sârbu pozează pentru campania de promovare a site-ului său. FOTO scoalapentrusanatate.ro

Asociaţia Şcoală pentru Sănătate a lansat, luni, site-ul scoalapentrusanatate.ro dedicat alimentaţiei copiilor, care a fost gândit ca o sursă de informaţii de nutriţie necesare părinţilor pentru a-şi hrăni copiii conform unui ghid ce cuprinde preparate sănătoase.

Primele reţete postate pe site, ilustrate cu fotografii, au fost preparate chiar de Daciana Sârbu, fondatoarea Asociaţiei Şcoală pentru Sănătate, potrivit Mediafax. 

„Nu întâmplător, am plăcerea să lansez acest site chiar astăzi (luni - n.r.), de ziua fetiţei mele Irina. Este un cadou pentru toţi copiii, chiar dacă le este destinat părinţilor“, a explicat Daciana Sârbu, eurodeputat şi membru în Comisia de Sănătate Publică a Parlamentului European.

Daciana mărturisesşte că nu se află în ipostaza unui specialist în nutriţie, ci este doar o mamă care, cu ajutorul experţilor, încearcă să aducă informaţia despre hrana sănătoasă cât mai aproape de alţi părinţi.

Daciana Sârbu a fondat Asociaţia Şcoală pentru Sănătate, în 2010, alături de medicul Anda Avramescu şi consultantul nutriţionist Cornelia Marin, pentru a sprijini părinţii să înveţe principiile nutriţiei sănătoase, în beneficiul copiilor.

Fructele de mare sunt benefice organismului uman. FOTO Arhivă „Adevărul“

fructe de mare

În octombrie 2010, asociaţia a iniţiat turneul naţional de promovare a alimentaţiei sănătoase, „Hrană deşteaptă pentru copii sănătoşi“, care a cuprins conferinţe dedicate părinţilor de preşcolari, întâlniri în grădiniţe şi demonstraţii de gătit. De asemenea, asociaţia a elaborat şi tipărit materiale informative menite să le servească părinţilor drept sprijin în pregătirea zilnică a hranei copiilor.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite