Cum preferă bărbaţii părul pubian al femeilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concluziile unui studiu publicat recent în „Journal of Sexual Medicine“ din SUA arată că cei mai mulţi bărbaţi au preferinţe clare referitor la cum este aranjat părul pubian al partenerelor.

Pentru realizarea studiului, 1110 de subiecţi, bărbaţi şi femei, au fost întrebaţi cum îşi îngrijesc părul pubian, motivul pentru care optează pentru un stil anume şi cum preferă să fie aranjat părul pubian al partenerilor.

Rezultatul a arătat că cei mai mulţi respondenţi, femei şi bărbaţi, preferă să aibă cât mai puţin păr pubian. Astfel, 95% din participanţi îl scurtaseră sau îl epilaseră parţial în ultimele patru săptămâni. Jumătate din femei şi 1 din 5 bărbaţi au declarat că de obicei îşi rad părul pubian. De asemenea, atât bărbaţii, cât şi femeile îşi aranjează părul pubian dacă se aşteaptă să li se facă sex oral. 

Din rândul minoritarilor, al persoanelor care prefără pilozitatea pubiană naturală, aproximativ 5%, cei mai mulţi sunt bărbaţi. Dar ce este clar, 60% din bărbaţii care au participat la studiu preferă ca partenerele să fie rase complet în zona pubiană sau să păstreze pilozitate doar pentru a se tunde în diverse stiluri. 

În acelaşi timp, femeile sunt împărţite între bărbaţii epilaţi complet, parţial epilaţi sau cu părul pubian tuns scurt. Nu în ultimul rând, femeile au precizat că preferă să se epileze inghinal pentru că le dă senzaţia de curăţenie şi se simt mai confortabil în timp ce fac sex.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite