Confesiunile bărbaţilor: ce le place în dormitor, de la ţipete de plăcere la priviri pasionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbaţilor le place ca, din când în când, femeia să preia controlul. FOTO Arhivă Adevărul
Bărbaţilor le place ca, din când în când, femeia să preia controlul. FOTO Arhivă Adevărul

Dacă o mare parte din femei preferă gesturile romantice, precum sexul la lumina lumânărilor sau petale de trandafir presărate pe aşternuturi, ideile bărbaţilor se dovedesc ceva mai îndrăzneţe.

Dacă ţi-ai făcut vreodată griji că ai putea părea prea disponibilă, culmea, când te afli deja în pat cu un bărbat sau dacă ai crezut că gemetele tale aprobatoare l-ar putea deranja şi pe el, nu doar pe vecini, respondenţii unui sondaj realizat de publicaţia „Your Tango” fac lumină pentru femei. Răspunsurile bărbaţilor la întrebarea „Ce îţi doreşti de la parteneră în aşternuturi?” scot la iveală faptul că „bărbaţii sunt mult mai nesiguri decât femeile şi au nevoie constantă de asigurări din partea partenerelor”, potrivit lui Joe, unul din intervievaţi.

Iată care sunt zece dintre lucrurile pe care un bărbat şi le doreşte de la partenera lui când vine vorba de sex:

1. Puţină atenţie pentru egoul lui

„Ne dorim ca, pe lângă alte lucruri, să ne fie mângâiat şi egoul. Îmi place foarte tare când fetele mă fac să mă simt un Zeu. Sentimentul ăsta poate fi chiar mai plăcut decât sexul”, mărturiseşte Jason, în vârstă de 25 de ani.

2. O privelişte bună

„Bărbaţii sunt vizuali, ne place să vă privim când o facem şi ar fi mai bine dacă nu ar trebui să vă spunem noi în ce poziţii să staţi ca să vă puneţi corpul în evidenţă, cum ar fi văcăriţa inversată”, spune Dan, în vârstă de 33 de ani.

3. Unora le plac surprizele

„Odată, o fată cu care mă întâlneam de vreo lună m-a tras sub o scară, într-un club în care ieşisem, şi am făcut sex chiar acolo. Nu spun că ar trebui să faceţi mereu lucruri pentru care aţi putea fi arestaţi, dar bărbaţilor le place să fie surprinşi şi să iasă din rutina dormitorului”, crede Christian, în vârstă de 28 de ani.

4. Să afle ce-i place partenerei direct de la ea

„Vreau ca fata cu care fac sex să se simtă la fel de bine ca şi mine. Ultima fată cu care m-am culcat pur şi simplu mi-a luat mâna şi a început să se autosatisfacă cu mâna mea. A fost al naibii de excitant şi aşa am învăţat şi ce îi place”, spune Patrick, în vârstă de 34 de ani.

5. Cuvintele vulgare

„Nu vreau neapărat un repertoriu, dar cuvintele «mai repede» sau orice alt cuvânt care îi trece prin cap şi care ar putea să îmi dea de înţeles că este satisfăcută mă excită teribil”, precizează Mike, în vârstă de 21 de ani.

6. Zgomotele aprobatoare

„Zgomotele, gemetele şi vorbitul în timpul sexului sunt ideale. Uşor de crezut sau nu, bărbaţii sunt mult mai nesiguri decât femeile şi au nevoie constantă de asigurări din partea partenerelor”, crede Joe, în vârstă de 27 de ani.

7. Cu lumina aprinsă

„Ultima tipă cu care am fost voia să o facem mereu cu lumina aprinsă. De fapt, voia să o privesc, lucru care mi s-a părut foarte excitant”, povesteşte Joe, în vârstă de 25 de ani.

8. Femeia la cârmă

„Mă întâlneam cu o femeie mai în vârstă decât mine care m-a pus pur şi simplu la pământ. Mi-a zis să nu fac nimic, a trecut deasupra şi a «muncit» timp de zece minute. Dacă ea preia frâiele din când în când, eu sunt mai mult decât fericit”, spune Jeff, în vârstă de 24 de ani.

9. Ochii, oglinda plăcerii

„Mă excită foarte tare dacă tipa cu care fac sex mă priveşte în ochi, mai ales atunci când o penetrez întâia oară. Este fascinant să văd cum i se schimbă expresia feţei în acel moment”, mărturiseşte James, în vârstă de 29 de ani.

Citeşte şi:

7 lucruri mai puţin ştiute despre masturbarea feminină

Romantismul, moartea pasiunii? Ce efect au asupra bărbaţilor scenele siropoase din filme

Cum îşi pot distruge relaţia femeile care mimează orgasmul

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite