VIDEO „Priveşte-le în ochi şi fă-le să simtă că eşti bărbatul cu care şi-ar dori să facă sex“: lecţiile de mii de euro predate de maeştrii în arta seducţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Julien Blanc (foto) este acuzat că tratează femeile ca pe obiecte sexuale şi că instigă bărbaţii care plătesc pentru a participa la cursurile sale la hărţuire sexuală şi viol. Captură video
Julien Blanc (foto) este acuzat că tratează femeile ca pe obiecte sexuale şi că instigă bărbaţii care plătesc pentru a participa la cursurile sale la hărţuire sexuală şi viol. Captură video

Julien Blanc câştigă 3.000 de euro pentru un sigur curs sau „tabără“ în care le predă bărbaţilor arta seducerii femeilor. Practicile sale, dar mai ales modul în care învaţă cursanţi din toată lumea să manipuleze femeile pentru a ajunge mai repede în pat cu ele i-au atras antipatia a milioane de oameni.

Urmare a atitudinii sale sexiste faţă de femei, exprimată public în timpul unor seminarii, autorităţile australiene i-au retras viza lui Julien Blanc la începutul acestei luni, iar pe reţelele sociale au fost demarate campanii de boicotare a vizitelor programate în Japonia, Canada şi Marea Britanie.

Nu mai puţin de 36.000 de persoane au semnat o petiţie prin care cer să i se interzică lui Blanc intrarea în Japonia, petiţie depusă la biroul de Imigrare din Tokyo. Petiţia este un răspuns la un video postat online de Julien Blanc, filmuleţ în care se laudă pentru că a a hărţuit fizic femei de origine japoneză şi este prezentat în timp ce, aparent, agresează sexual câteva domnişoare. 


 FOTO Petiţia depusă la Tokyo

seductie

„Artist în agăţat“ este profesia de pe urma căreia Julien Blanc şi alţi „consilieri în întâlniri“ câştigă nu numai bani frumoşi, ci şi popularitate. Blanc trăieşte în Miami, SUA, dar „profesia“ îl duce în toată lumea, acolo unde bărbaţii simt că au nevoie de ajutor pentru a reuşi să obţină o întâlnire cu o femeie pe care o plac sau pentru a deveni adevăraţi „crai“. Aceşti maeştri în arta seducţiei, după cum se autointitulează, se axează exclusiv pe indentificarea unei victime de sex feminin, atragerea şi seducerea acesteia până la atingerea obiectivului: sex.

Ceea ce i-a atras critici virulente lui Julien Blanc este însă folosirea unor tehnici de manipulare, unele dintre ele foarte agresive, pentru a prinde o femeie în mreje. „Maestrul“ susţine în cadrul cursurilor, care atrag mai ales bărbaţi tineri, că metodele sale testate de nenumărate ori le face supuse pe femei, că le anihilează capacitatea de a gândi logic. Într-un articol pentru Psychology Today, psihologii Malcolm Forbes şi Ryan Anderson observă că nu este nimic greşit în a încerca să atragi o femeie, dar problema apare în momentul în care aceşti „maeştri în agăţat“ transformă o interacţiune umană firească într-un joc sau o afacere, reducând totul la o formă de activitate care poate fi îmbunătăţită prin acumulare de cunoştinţe şi repetiţie. În plus, lecţiile au o finalitate clară, de cele mai multe ori: bărbatul trebuie să ajungă în pat cu o femeie.

image

FOTO Julien Blanc 

Printre tacticile predate de Blanc se numără şi „regula celor 7 ore“ (7 Hour Rule), conform căreia este necesar ca bărbatul să studieze femeia (victima) cel puţin şapte ore înainte de a ajunge să întreţină relaţii sexuale cu ea. O altă tactică, intitulată abordarea „omul peşterii“, presupune reducerea la minimum a conversaţiei şi maximizarea interacţiunii fizice pe parcursul unei întâlniri.

Interesul bărbaţilor tineri pentru învăţăturile acestor „profesori“ de seducţie este demonstrat de succesul pe care l-a avut o carte lansată în 2005 de Neil Strauss, „The Game: Penetrating the Secret Society of Pickup Artists“, care s-a aflat timp de o lună în topul celor mai bine vândute cărţi realizat de publicaţia New York Times şi a fost numărul 1 la vânzări pe amazon.com, după lansarea în SUA.

„Învăţăceii“ lui Blanc sunt instruiţi cum să abordeze necunoscute dând dovadă de încredere şi să nu se lase descurajaţi de refuzurile acestora. Pentru tinerii ajunşi la stadiul „avansat“, Blanc expune modalităţi prin care poţi atinge o femeie în moduri cât se poate de intime, dar în aşa fel încât să considere un astfel de gest o dovadă de bărbăţie, nu agresiune. Un alt sfat oferit de Julien şi plătit cu bani buni de cohortele de bărbaţi avizi să afle cum pot ajunge mai repede în patul unei femei frumoase este „priveşte-le în ochi şi fă-le să simtă că eşti genul de bărbat cu care şi-ar dori să facă sex.

După cum se menţionează pe site-ul lui Julien Blanc, artiştii în arta seducţiei te pot ajuta „să faci o femeie să te implore să te culci cu ea, după ce o vei scurtcircuita logic şi emoţional în aşa fel încât să vadă milioanele de motive pentru care ar trebui să facă sex cu tine“.

Top 5 tehnici de seducţie predate de Julien Blanc

1. Nu aborda niciodată o femeie înaintând spre ea frontal, ci apropie-te din lateral, atitudinea fiind percepută mai puţin ameninţătoare
2. Nu vorbi încet cu o femeie, vorbeşte-i ca şi cum te-ai afla pe o scenă declamând din Shakespeare 
3. Nu-i da târcoale femeii dacă nu îndrăzneşti să-i vorbeşti
4. Încearcă să desparţi femeia de grupul cu care a venit şi să discuţi cu ea între patru ochi.
5. Nu pleca până nu obţii numărul de telefon al femeii
     

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite