5 poziţii sexuale pe care bărbaţii le urăsc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiecare corp este diferit şi răspunde în moduri diferite la plăcere, aşa că şi preferinţele din aşternuturi ale bărbaţilor diferă de la unul la altul.

Deşi ar fi greu de stabilit care este poziţia sexuală preferată a bărbaţilor sau cele pe care le detestă, publicaţia americană „Your Tango” a realizat, cu ajutorul unor bărbaţi dispuşi să răspundă la întrebarea: „Ce poziţie sexuală urăşti cel mai mult?”, o listă cu cele mai neplăcute poziţii pentru reprezentanţii sexului tare:

1. În picioare

„Aş putea să trăiesc fără sexul în picioare, faţă în faţă. Poziţia care presupune statul în picioare şi penetrarea pe la spate, e grozavă, însă sexul în picioare faţă în faţă este prea solicitant. Dacă nu ai o putere supraomenească, nu este distractiv”, spune Gordon, în vârstă de 35 de ani.

2. Văcăriţa săltăreaţă

„Îmi place la nebunie când o femeie stă deasupra mea şi ştie cum să se mişte, dar, dacă e să fiu sincer, nimic nu mă sperie mai tare decât o femeie care începe să se mişte prea brusc sus-jos. Mă tem că aş putea să mă aleg oricând cu penisul rupt”, mărturiseşte Matthew, în vârstă de 29 de ani.

3. Ea pe faţa mea

„Îmi place foarte tare să îi fac sex oral partenerei, dar nu îmi place deloc să stea aşezată pe faţa mea. Prietenilor mei le place, aşa că cine ştie, poate o fac eu greşit, dar simt că nu pot respira, iar ea nu este deloc relaxată”, spune Henry, în vârstă de 32 de ani. 

4. Lingura

„Urăsc poziţia lingură. Te freci prea tare de cearşafuri şi poate fi foarte ciudată dacă aveţi înălţimi diferite. Şi ce naiba faci cu braţul de pe partea pe care stai? Cea mai rea parte e că îmi pot imagina cum ar arăta sexul în trei în poziţia asta, iar toată situaţia este atât de comică, încât îmi pierd concentrarea, încep să râd, iar erecţia mea pur şi simplu dispare”, declară Stuart, în vârstă de 30 de ani.

5. Misionarul

„Este cea mai plictisitoare poziţie. Deşi pot să îi văd faţa, nu prea funţionează pentru mine. Nu pot avea orgasm în poziţia asta, aşa că o las să se bucure puţin de ea, apoi trec la ceva ce îmi place mie. Sunt sigur că nu sunt singurul care preferă doggy style”, menţionează Nic, în vârstă de 27 de ani.

Citeşte şi:
 

VIDEO Care sunt poziţiile sexuale preferate ale femeilor şi de ce depind acestea

Poziţii care intensifică plăcerea

Spune-mi ce poziţie sexuală preferi ca să-ţi spun cine eşti

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite