Confesiunile artistului care realizează cele mai realiste păpuşi sexuale: care sunt cererile bizare pe care le-a primit şi ce comenzi refuză categoric

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu cinci ani, sculptorul Matt Krivicke s-a angajat la Sinthetics, o companie care produce păpuşi sexuale foarte realiste. El povesteşte cum reuşeşte să facă aceste produse deosebite, care sunt clienţii interesaţi de ele şi de ce ajung să le cumpere, ca surogat al unei relaţii normale.

Păpuşile sexuale realizate de Sinthetics sunt foarte realiste, semănând extrem de bine cu oamenii. Nu e de mirare că preţul lor porneşte de la 5.700 de dolari şi poate depăşi 25.000 de dolari, scrie The Independent.

image

Toate sunt realizate la comandă, iar producţia unei păpuşi durează între 6 luni şi un an, spune Matt Krivicke. Este de înţeles, având în vedere că realizatorii lor sunt atenţi la toate detaliile, pentru ca păpuşile să semene cât mai bine cu un om în carne şi oase. Ele au păr natural, tatuaje, unghiile atent făcute şi au chiar piercinguri. Artisul spune că fiecare păpusă are personalitatea ei, zâmbeşte într-un anumit fel, iar în privirea lor caută să redea sufletul.

image

Cei mai mulţi clienţi nu sunt persoane obsedate sexual, spune Matt, ci oameni care sunt fascinaţi de trupul uman. Mulţi dintre ei ascund o nevoie profundă de comunicare şi chiar dacă au cumpărat o păpuşă doar pentru sex, deseori ajung să se ataşeze de ea ca şi când ar fi un om.

Alte persoane cumpără păpuşile ca să treacă mai uşor peste pierderea partenerului. Ele nu sunt gata să înceapă o nouă relaţie normală, dar nu suportă singurătatea, de aceea preferă un timp compania acestor păpuşi. Şi unele cupluri le cumpăra, pentru a putea face astfel sex în trei, dar fără gelozie şi fără riscul unei implicări emoţionale, spune Matt.

image

De asemenea, printre clienţi se numără şi mulţi transsexuali, care cumpără inclusiv penisuri artificiale pe care vor să le poarte, înainte de a face operaţia de schimbare de sex.

Compania a fost implicată şi în câteva incidente. De obicei acestea apar atunci când unii clienţi cer să cumpere păpuşi sexuale care reprezintă copii. Sinthetics refuză categoric asemenea comenzi şi anunţă autorităţile imediat ce bănuieşte că o cerere vine de la un pedofil.

De multe ori, clienţii vor păpuşi sexuale care se semene cu foştii parteneri sau cu anumite vedete. În acest caz, compania va realiza o păpuşă asemănătoare, dar nu identică, folosind de exemplu o altă culoare a pielii sau o altă coafură.

image

Şi alte cereri sunt inedite. Un bărbat mai în vârstă a cerut de exemplu o păpuşă care să nu pară foarte tânără. Matt a modificat una dintre păpuşi şi i-a făcut riduri, iar clientul a fost foarte mulţumit de aspectul realist. Alţi clienţi cer păpuşi cu pistrui, cu dinţi proeminenţi sau cu fundul foarte mare.

Toate păpuşile sunt făcute din silicon, iar acest material nu permite realizarea unor trupuri cu forme prea exagerate, aşa cum ar dori unii clienţi, precizează Matt.

image
Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite