Cele mai neplăcute momente din timpul unei partide de sex: detaliile pe care partenerii le consideră respingătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Transpiraţia, folosirea prezervativului şi mizerie care rămâne după o partidă de sex sunt printre detaliile considerate neplăcute/FOTOh www.blisstree.com
Transpiraţia, folosirea prezervativului şi mizerie care rămâne după o partidă de sex sunt printre detaliile considerate neplăcute/FOTOh www.blisstree.com

Chiar dacă partidele de sex sunt plăcute, ele sunt departe de scenele idealizate prezentate în filme. Mai multe cupluri au povestit care sunt momentele şi detaliile mai puţin agreabile, dar inevitabile, ale unui act sexual.

Zgomotele care apar uneori după extragerea penisului, care sunt similare elimănării gazelor, nu sunt deloc plăcute. Se întâmplă însă deseori, din cauză că în timpul introducerii penisului în vagin se poate acumula mult aer, care la final este eliminat brusc. Unele cupluri se amuză pe tema asta, dar pentru altele poate fi stânjenitor, a declarat Jay pentru Womenshealthmag.com.

Limbajul deocheat şi cuvintele indecente folosite în timpul actului sexual nu sunt mereu sexy. Chiar dacă intenţia este excitarea partenerului, uneori aceste încercări pot fi penibile, crede Brenda.

Amanda consideră că sperma unui bărbat este ceva dezgustător. Are gust neplăcut şi miroase urât. Ea spune că preferă, din această cauză, sexul cu prezervativ.

Hannah în schimb crede că prezervativele sunt moartea pasiunii. Nimic nu e mai neplăcut decât perioada în care se opreşte din preludiu şi aşteaptă ca partenerul ei să desfacă şi să monteze un prezervativ. În plus, unele emană un miros neplăcut.

Emma se declară deranjată de zgomotele care însoţesc inevitabil o partidă de sex. Nu este vorba de gemetele de plăcere, ci de acele sunete care apar din cauza fricţiunii din timpul contactului sexual.

Garret crede că momentul cel mai puţin atrăgător din timpul sexului este dezbrăcarea. Mai ales scoaterea şosetelor. Nu există o metodă atrăgătoare prin care şosetele pot fi scoase, dar nici să rămână cu ele în picioare nu ar fi prea sexy, se plânge el.

Bethany este nemulţumită de transpiraţia care însoţeşte o partidă de sex. Ea povesteşte că o dată s-a oprit în timp ce făcea sex pentru că o picătură din transpiraţia partenerului i-a picat în ochi şi a usturat-o foarte tare.

Stacy recunoaşte că îi displace grimasa pe care o fac oamenii în timpul orgasmului. Ea crede că în acel moment nimeni nu este sexy.

Jim în schimb este deranjat de mizeria care rămâne pe aşternut dupa o partidă de sex. Unele zone sunt ude şi lipicioase, aşa că este nevoit să doarmă foarte aproape de parteneră, ca să nu stea în mizerie.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite