Cele 5 lucruri care distrug pasiunea într-o relaţie de cuplu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Încrederea în sine este foarte sexy, mai ales în dormitor. FOTO Arhivă Adevărul
Încrederea în sine este foarte sexy, mai ales în dormitor. FOTO Arhivă Adevărul

La începutul relaţiei, focul pasiunii este uşor de menţinut, dar cu timpul lucrurile se schimbă, iar producerea scânteilor necesită din ce în ce mai multă muncă. Înainte de a lua, însă, măsuri, este bine să identifici problemele care ţi-ar putea distruge povestea de iubire.

Nu este cazul tuturor cuplurilor, spune Sara Dylan Altschule, agent matrimonial, dar în unele relaţii, pasiunea devine mult mai greu de menţinut după o perioadă. 

Iată care sunt lucrurile care pot afecta negativ relaţia de cuplu: 

1. Când dezordinea devine o problemă

Cheful de sex poate dispărea foarte uşor dacă tu şi partenerul tău vă împiedicaţi de haine sau de sticle goale în drumul vostru spre dormitor. Aşa că, pentru ca noaptea romantică să nu aibă de suferit, faceţi curăţenie înainte să vă lăsaţi prinşi în vâltoarea pasiunii.

2. Modul în care îţi respingi partenerul

Respingerile sunt, în general, greu de suportat, dar mai ales când vine vorba de sex cu partenerul tău. Fii atentă să îţi refuzi partenerul cu blândeţe, dacă el vrea să faceţi sex, iar ţie nu prea îţi stă gândul la asta. 

3. Îl judeci prea aspru

Comentariile negative adresate persoanei iubite nu vor face decât rău relaţiei voastre şi vă vor afecta, cu siguranţă, şi viaţa sexuală. Intimitatea ne transformă în ţinte vulnerabile, iar sentimentele, fie ele pozitive sau nu, se reflectă şi în activitatea din dormitor.

4. Nu întreţii pasiunea

Pentru o noapte cu scântei, trebuie să faceţi un efort: pasiunea nu apare de nicăieri. Nu săriţi direct la acţiune, ci daţi atenţie preludiului, care este foarte important. 

5. Eşti prea dură cu tine

Încrederea în sine este foarte sexy, aşa că nu fi prea aspră cu tine. În timpul sexului, mai ales, trebuie să treci peste nesiguranţele tale. Este foarte important să discutaţi deschis despre lucrurile care vă îngrijorează, iar dacă eşti cu persoana potrivită, cu siguranţă veţi reuşi să depăşiţi aceste probleme.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite