Ce semne îţi arată că nu eşti îndrăgostită, ci doar dependentă emoţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiecare om îşi caută de-a lungul vieţii persoana potrivită, însă până să ajungă să o găsească poate trece printr-o serie de încercări. Din păcate, aceasta dorinţă de a găsi dragostea poate crea confuzii între a iubi şi a fi dependent de o persoană. Află cum poţi face diferenţa!

1. Eşti posesivă şi geloasă pe partenerul tău

Atunci când suntem într-o relaţie sănătoasă, ar trebui să avem încredere deplină în persoana de alături, fără să fie inclusă şi gelozia în acestă ecuaţie. Dacă simţi că nu poţi avea încredere în partenerul tău, îţi arată mai degrabă că eşti dependentă emoţional de acesta, în loc să îl iubeşti cu adevărat.

2. Te temi să îi pierzi aprobarea

Într-o relaţie de iubire sănătoasă este esenţial să poţi comunica fără să te cenzurezi de teamă că partenerul s-ar putea supăra. În faţa persoanei potrivite ar trebui să îţi fie foarte uşor să te deschizi şi să exprimi absolut tot ceea ce simţi, ştiind că eşti acceptată aşa cum eşti.

3. Alegi să te schimbi în loc să-l faci să te iubească pentru ceea ce eşti

Renunţi la preocupările care te fac fericită pentru că nu îi sunt pe plac iubitului tău? Îţi schimbi preferinţele musicale sau culinare doar pentru că nu coincide cu gusturile lui? Să te poţi păstra pe tine în cadrul unei relaţii este unul dintre cele mai importante aspecte care îţi arată că te afli lângă omul potrivit. Dacă trebuie să te schimbi pentru a fi cu cineva, există şanse mari ca în timp relaţia să eşueze.

Descoperă celelalte semne ale dependenţei emoţionale pe clickpentrufemei.ro.

Ce indicii îţi sugerează că partenerul tău este un dominator.

Vezi care este „ingredientul“ care lipseşte din majoritatea relaţiilor.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite