Ce parte a corpului remarcă bărbaţii la o femeie pe care o văd pentru prima dată

0
0
FOTO wellnesstoday.com
FOTO wellnesstoday.com

Deşi părerea generală este că bărbaţii sunt atraşi la prima vedere de sânii sau picioarele unei femei, un studiu la care au participat 6.000 de reprezentanţi ai sexului tare arată cu totul altceva.

Sondajul realizat de publicaţia Men's Health în rândul a 6.000 de bărbaţi a relevat că bărbaţii interesaţi de o femeie remarcă prima dată chipul acesteia, în proporţie de 38%.

Privirile a 34% fug întâi spre posteriorul reprezentantelor sexului frumos, pentru ca doar 18% să evalueze prima dată sânii. Picioarele unei femei, oricât ar fi de sexy, atrag atenţia de la bun început unui bărbat numai în proporţie de 10%. 

Studiul a mai arătat că 62% din bărbaţi reuşesc să facă o evaluare fizică a femeii de care sunt interesaţi în numai câteva secunde şi să decidă care parte a corpului le place în mod deosebit. 

Un alt sondaj Men's Health, de data acesta legat de preferinţele femeilor, a dezvăluit că atunci când observă un bărbat la plajă, abdomenul este primul care le atrage atenţia, urmat de faţă şi de braţe. 

Ordinea se schimbă atunci când văd un bărbat interesant pe stradă, cu ochii pe primul loc, zâmbetul, cât de înalt sau de scund este, apoi mâinile.

Viață de cuplu


Ultimele știri
Cele mai citite