Cazul care a stârnit indignare. S-au cunoscut pe Facebook şi au aflat că sunt fraţi, acum vor să se căsătorească: „Nu este greşit, este dragostea perfectă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat şi o femeie din Statele Unite s-au cunoscut pe când aveau 40 de ani, moment în care au aflat că sunt frate şi soră, apoi s-au îndrăgostit. În prezent, cei doi au o relaţie amoroasă şi sexuală „perfectă”, spun ei, în ciuda stigmatului social.

Soarta i-a adus împreună la 40 de ani, când au aflat că sunt frate şi soră. Cu toate acestea, Melissa şi Brian, ale căror nume au fost schimbate pentru protejarea identităţii, se iubesc şi trăiesc împreună ca iubit şi iubită. 

Chiar dacă societatea îi condamnă, cei doi spun că s-au îndrăgostit la prima vedere şi că plănuiesc să se căsătorească. „Puţine persoane au norocul să simtă ce simţim noi. Nu este un tabu, nu este nimic greşit, este dragostea perfectă”, a declarat Brian pentru publicaţia „The Housekeeping”.

Până la vârsta de 40 de ani, Melissa a crezut că este singură la părinţi. A crescut fericită într-o suburbie din America de Nord, însă viaţa ei a luat o turnură dramatică când avea doar 10 ani, în momentul în care tatăl ei s-a sinucis. Mama ei aproape că şi-a pierdut minţile şi a început să îşi aducă iubiţii acasă, în prezenţa fiicei ei. Melissa a ajuns, în scurt timp, să aibă relaţii cu prietenii mai în vârstă ai iubiţilor mamei ei. „M-a alintat şi m-a lăsat să fac orice vreau, probabil pentru că s-a simţit vinovată că mi-a ascuns adevărul despre viaţa mea”, crede Melissa.

Până în luna ianuarie, femeia a fost convinsă că nu mai are nicio rudă, mama ei murind între timp. Într-o zi, însă, o veste primită printr-un mesaj pe Facebook, de la un bărbat pe nume Chris, a lovit-o ca un trăsnet: cel pe care îl ştia drept tată nu era, în realitate, părintele ei biologic. „Mama ta te-a minţit toată viaţa”, mai scria bărbatul, care s-a prezentat apoi drept unul din fraţii vitregi ai Melissei. Mama ei a rămas însărcinată în urma unei relaţii extraconjugale, nu cu soţul ei, care s-a sinucis. Dar a ascuns tuturor adevărul. 

Surprinsă de toate detaliile pe care acesta le ştia despre ea, femeia i-a cerut să se întâlnească. Aşa a aflat că tatăl ei biologic tocmai murise şi că a lăsat în urmă mai mulţi copii. Melissa avea, din nou, o familie. „A fost incredibil. Eram şocată, toată viaţa mea explodase”, povesteşte femeia.

În scurt timp, a fost contactată pe Facebook de Brian, care a întrebat-o cum se simte după aflarea veştii. Au început să vorbească prin mesaje şi la telefon, iar Melissa, care este în prezent căsătorită şi mama a două fiice adolescente, spune că s-a simţit instantaneu atrasă de fratele ei vitreg, cu care a început să aibă fantezii sexuale. 

Lucrurile au devenit ciudate. Nu ştiu cum să descriu sentimentul. M-am gândit că trebuie să fie ceva în neregulă cu mine, că lucrurile nu sunt în ordine. Parcă este tatăl meu, fratele meu, iubitul meu şi cel mai bun prieten, tot ce nu am avut vreodată. E tot ce mi-aş putea dori de la un om. Nu m-ar răni niciodată, spune Melissa. 

În acelaşi timp, Brian avea fantezii sexuale cu sora lui, în timp ce făcea sex cu soţia. „M-am gândit că sunt bolnav psihic, că sunt o persoană îngrozitoare”, mărturiseşte bărbatul. La două zile după ce au vorbit prima dată, Melissa a condus două ore, în timpul unei furtuni de zăpadă, să-şi întâlnească fratele. „A fost dragoste la prima vedere, cel mai nebunesc lucru pe care l-am experimentat vreodată. Atracţia sexuală mă făcea să simt că plutesc, iar corpul meu tânjea după el”, a declarat femeia. Iar Brian a simţit la fel.

A fost foarte ciudat. Ca şi cum m-am văzut pe mine în altă formă. Totul în tine vibrează când se întâmplă asta, toate celule corpului tău ştiu că ţi-ai întâlnit sufletul pereche. Nu îmi doresc decât să o fac fericită. Din momentul în care ne-am întâlnit, am ştiu exact ce îi lipseşte şi care sunt lucrurile de care are nevoie, a declarat Brian.

La prima întrevedere, cei doi şi-au mărturisit chiar şi cele mai întunecate secrete, după care atracţia sexuală şi-a spus cuvântul. Nu îşi puteau lua mâinile unul de pe celălalt, dar, în acelaşi timp, se întrebau ce este în neregulă cu ei. La două săptămâni după prima întâlnire cu sora lui, Brian şi-a părăsit soţia. Singura căreia i-a mărturisit adevărul despre relaţia ilicită pe care o are cu Melissa a fost fiica sa matură din altă căsătorie. 

Melissa, pe de altă parte, nu a mărturisit încă adevărul familiei sale. „Eu şi soţul meu nu am făcut sex de cinci sau şase ani, dar este foarte deschis. Am avut mai multe aventuri de-a lungul anilor, însă am rămas împreună pentru copii. Fiicele mele sunt însă deranjate de Brian, pentru că petrec foarte mult timp cu el. Îl privesc ca pe un intrus care a picat din cer şi a făcut-o pe mama lor să îşi piardă minţile şi să fie plecată tot timpul”, a declarat Melissa, care i-a spus adevărul doar unei bune prietene, Kimberly. 

„Când l-am întâlnit, am înţeles. Nu înţeleg ce se întâmplă între ei, dar conexiunea lor se vede cu ochiul liber. Este magnetică, extraordinară”, este de părere Kimberly.  

Chiar dacă în statele americane se interzice ferm căsătoria între rude, cuplul spune că plănuieşte să îşi pună pirostriile pe viitor, chiar dacă în statul în care locuiesc această încălcare a legii se pedepseşte chiar şi cu închisoare pe viaţă. 

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite