Care sunt cei mai buni şi cei mai nepricepuţi amanţi din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O companie de cercetare globală a realizat un top al naţiunilor care se pot lăuda cu cei mai buni amanţi, la polul opus situându-se amorezii cel mai puţin apreciaţi de femeile care au participat la realizarea sondajului.

Reputaţia de cei mai buni amanţi din lume o au bărbaţii din Spania, conform unui sondaj realizat de compania de cercetare globală One Poll. Aceştia sunt urmaţi de bărbaţii din Brazilia, Italia, Franţa, Irlanda, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelandă, Danemarca şi Canada.

Cu această ocazie a fost realizat şi clasamentul celor mai nepricepuţi amanţi în funcţie de naţionalitate, cu germanii pe primul loc din cauza lipsei de atenţie faţă de igienă.

Britanicii au ocupat locul secund în top pentru că sunt mult prea leneşi în pat şi aşteaptă ca femeia să facă toată treaba, în tip ce suedezii s-au clasat pe poziţia a treia, „vinovaţi“ că partidele de sex sunt mult prea scurte. Olandezii ocupă locul patru, pentru că preferă să deţină mereu controlul în dormitor, iar americanii pe cinci, pentru că sunt prea duri şi le lipseşte tandreţea. 

Topul continuă cu grecii pe locul şase, „arătaţi cu degetul“ pentru că exagerează cu dulcegăriile în pat, bărbaţii din Ţara Galilor (7) sunt prea prea egoişti când trebuie să-i ofere plăcere unei femei, scoţienii (8) sunt prea zgomotoşi, turcii (9) transpiră cam mult, ultima poziţie fiind ocupată de ruşi (10).

Cei mai buni amanţi din lume:

1. Spaniolii
2. Brazilienii
3. Italienii
4. Francezii
5. Irlandezii
6. Sud-africanii
7. Australienii
8. Neozeelandezii
9. Danezii 
10. Canadienii

„Repetenţii“ în amor:     

1. Germanii      
2. Britanicii 
3. Suedezii
4. Olandezii
5. Americanii   
6. Grecii 
7. Galezii 
8. Scoţienii
9. Turcii 
10. Ruşii 
 

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite