Atingeri care îi înnebunesc pe bărbaţi: zonele erogene, adevărata „mină de aur” a plăcerii masculine

0
0

Atingeri care îi înnebunesc pe bărbaţi. Deşi potrivit opiniei populare bărbaţii se excită în doi timpi şi trei mişcări, punctele erogene sunt la fel de importante în cazul lor cum sunt în cazul femeilor.

Un nou studiu a identificat cele mai sensibile locuri de pe corpul masculin. Chiar dacă penisul a ocupat primul loc în top, pe corpul masculin există şi alte zone care îţi vor face partenerul să ia foc de plăcere:

Atingeri care îi înnebunesc pe bărbaţi: pe ceafă

„Stimularea nervilor din zona gâtului trimite impulsuri sistemului circulator, mărindu-se astfel fluxul saguin”, explică sexologul Gloria Brame.

Buzele, sensibile la sărutat

Cei mai mulţi dintre bărbaţi sunt nerăbdători să simtă sărutul partenerei. „Buzele sunt unul din cele mai sensibile locuri de pe corp”, susţine Brame.

Atingeri care îi înnebunesc pe bărbaţi: zona testiculelor

Ţesutul scrotului este extrem de sensibil şi plin de terminaţii nervoase. „Atinge-le uşor, mângâie-i testiculele, joacă-te cu ele sau masează-le senzual”, sfătuieşte sexologul.

Penisul, cel mai important punct erogen

Deşi este important să te concentrezi pe capul penisului, nu uita să acorzi atenţie întregului membru. „Fă un cerc cu degetele la baza penisului şi strânge uşor, în timp ce îţi mişti mâna în sus şi în jos pentru plăcerea lui”, spune specialista, potrivit „Women’s Healh”.

Atingeri care îi înnebunesc pe bărbaţi: sfârcurile nu trebuie uitate

Chiar dacă unii bărbaţi au sfârcuri extrem de sensibile, alţii nu apreciază acest tip de stimulare, aşa că Brame sugerează să iei lucrurile încet. Dacă partenerul tău se excită la stimularea acestei zone, poţi încerca să o săruţi sau să o atingi uşor cu vârful degetelor. 

Zona perineului, calea spre cel mai intens orgasm

Terminaţiile nervoase din această zonă se întind de la osul pubian, până la anus şi interiorul picioarelor. Un punct extrem de sensibil este cel situat între scrot şi anus. Încearcă să îl apeşi uşor sau să îţi plimbi senzual limba pe acest punct, precizează Brame.

Viață de cuplu


Ultimele știri
Cele mai citite