9 secrete pe care bărbaţii nu le-ar dezvălui nici picaţi cu ceară iubitelor şi nevestelor: „Habar nu are că există un om care mă cunoaşte mai bine decât ea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În fiecare relaţie de cuplu, partenerii simt că anumite lucruri nu trebuie spuse pentru ca viaţa în doi să nu fie tulburată de adevăruri poate mult prea greu de suportat de unul sau pentru celălalt. FOTO womenshealthmag.com
În fiecare relaţie de cuplu, partenerii simt că anumite lucruri nu trebuie spuse pentru ca viaţa în doi să nu fie tulburată de adevăruri poate mult prea greu de suportat de unul sau pentru celălalt. FOTO womenshealthmag.com

Probabil că fiecare femeie s-a gândit măcar o dată la lucrurile pe care bărbatul din viaţa ei i le ascunde. Pentru a descoperi dacă imaginaţia femeilor este cu mult mai bogată decât gravitatea lucrurilor pe care partenerii le ascund de ele, o revistă pentru femei a făcut un sondaj în rândul sexului tare şi a aflat, sub rezerva anonimatului, secretele pe care bărbaţii le au faţă de partenerele lor.

În fiecare relaţie de cuplu, partenerii simt că anumite lucruri nu trebuie spuse pentru ca viaţa în doi să nu fie tulburată de adevăruri poate mult prea greu de suportat de unul sau pentru celălalt. Pentru a descoperi care sunt lucrurile pe care bărbaţii preferă să le ţină departe de femeile din vieţile lor, revista „Woman’s Health” a făcut un sondaj din care au fost selectate cele mai reprezentative răspunsuri, în funcţie de cele mai frecvente subiecte pe care bărbaţii le trec sub tăcere.

Iubită detestată de cei mai buni prieteni 

”Când am început să ies cu actuala mea iubită, prietenii mei nu puteau să o suporte. Erau de părere că este enervantă. Şi nu era vorba despre unul sau doi amici, ci de aproape toţi din grupul meu de prieteni. Cred că nu o plăceau pentru că se străduia prea mult să le placă şi de asta nu reuşea să le arate cum este ea cu adevărat. Acum s-au schimbat lucrurile şi au ajuns să o placă, dar nu i-am spus niciodată că nu puteau să o sufere”, a povestit în cadrul sondajului respondentul Kyle R.

Mama, cel mai bun sfătuitor 

"Se întâmplă de foarte multe ori ca înainte de a lua o decizie importantă să discut cu mama, în loc să mă sfătuiesc mai întâi cu soţia mea. Nu i-am spus niciodată lucrul ăsta pentru că sunt sigură că s-ar simţi rănită. Este convinsă că ea este prima persoană la care apelez indiferent ce s-ar întâmpla”, a mărturisit Erick H.

O soţie dezastru în bucătărie 

"Soţia mea nu găteşte deloc bine. Suntem împreună de 12 ani şi nu i-am spus nici măcar o dată că nu se pricepe, pentru că dacă nu este gustoasă mâncarea, nu înseamnă că nu este, totuşi, comestibilă. Am mâncat şi preparate mai proaste. Cred că din când în când se întreabă de ce mă ofer atât de des să gătesc eu, ori crede că îmi place să stau în bucătărie mai mult decât este cazul. Ori şi mai amuzant, poate că nici ei nu-i place mâncarea gătită de mine şi totuşi o înghite în tăcere. În cazul ăsta situaţia ar fi chiar romantică, într-un fel ciudat”, a declarat amuzat Andrew C.

Infidelitate trecută sub tăcere

"Mi-am înşelat fosta iubită şi nu mi-aş dori ca actuala mea iubită să afle vreodată asta despre mine. Nu mi-aş dori să creadă că aş putea să-i fac şi ei acelaşi lucru. M-am simţit mereu vinovat că am înşelat-o pe femeia cu care am fost înaintea ei şi îmi doresc ca iubita de acum să aibă încredere în mine”, s-a confesat Shane H.

Prea multe iubite în palmares 

"Nu-i voi spune niciodată logodnicei mele cu câte femei m-am culcat până să o întâlnesc pe ea. Nu m-a întrebat încă, dar mi-e teamă că o să vrea să ştie înainte să facem nunta. Nu ştiu dacă o să evit să răspund sau o voi minţi, dar nu vreau să afle adevărul. Este peste medie, din punctul meu de vedere, şi nu aş vrea să creadă că înainte să o întâlnesc am fost un aventurier, pentru că acum mi-aş dori ca ea să fie singura femeie cu care m-am culcat”, a povestit Shawn F.

Mieluşel în haină de taur 

"Mereu mă dau mare cocoş atunci când îi spun iubitei că vreau să merg numai cu băieţii la băută sau să-mi petrec timpul mai des cu ei, dar în sinea mea îi duc dorul teribil atunci când nu o văd câteva zile. Este destul de patetic”, a mărturisit Seth D.

Trădare învăluită în aburii alcoolului 

"Mi-am înşelat soţia la un moment dat, eram beat. Nu i-am spus şi nici nu cred că are cum să afle. Ştiu, sunt un om îngrozitor”, a recunoscut spăşit Owen G.

Soţia nu este şi cel mai bun prieten

"Îi povestesc celui mai bun prieten absolut tot despre mine, chiar şi lucruri pe care soţia mea nu le ştie. Nevasta mea habar nu are că există un om care mă cunoaşte mai bine decât ea. Cred că ar fi extrem de geloasă dacă ar afla, dar am nevoie de o persoană în care să mă pot încrede total. Mai ales că multe dintre cele pe care i le povestesc au legătură chiar cu soţia mea”, a explicat Ethan P.

Relaţie umbrită de fantoma fostei iubiri 

„Încă mai sunt îndrăgostit de fosta mea iubită şi nu sunt convins că voi înceta vreodată să ţin la ea”, a mărturisit Henry M.

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite